23 / 04 / 2024

Güngörende okullar bakıma alındı

Güngörende okullar bakıma alındı

Güngören Belediyesi bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde, okulların dış cephe boya ve bakım işlemleri yapılırken, tuvaletlerin yenilenme, koridorların boyama ve bahçelerin düzenleme çalışmaları da titizlikle yürütüyor.

Semt Güngören'de 84 adet daire satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 ev almak isteyenler bu tarihe şimdi bakın!

Güngören Belediye Başkanlığı, Semt Güngören projesinde yer alan 84 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi 3 milyon 148 bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Semt Güngören projesinde yer alan konutların satış ihalesi hangi tarihte? 

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Güngören'de kentsel dönüşüm için yüzde 97 uzlaşma sağlandı!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. Görüşmelerde yüzde 97 uzlaşma sağlandı. 

Güngören'de kentsel dönüşüm ile vatandaşlara 3 milyon TL yardım yapılacak!

Güngören Belediyesi, ilçe genelinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde anlaşma sağlanan vatandaşlara 3 milyon TL yardım yapılacağını açıkladı. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 82 uzlaşma sağlandı! 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için uzlaşma görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde hak sahipleriyle yüzde 82 uzlaşma sağlandı. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesinde temel atma heyecanı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde sevindiren gelişme yaşandı. Projede 2/3 uzlaşma çoğunluğu sağlandı. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesinde sevindiren gelişme!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde sevindiren gelişme yaşandı. Projede uzlaşma oranı yüzde 51'e ulaştı. 

Narlıdere Güngören Caddesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Narlıdere  Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi'ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak.

Güngören'deki tarihi stadyum millet bahçesi oluyor!

Süper Lig maçlarına ev sahipliği yapan Güngören'deki 15 Temmuz Şehitleri Tesisleri Yahya Baş Stadyumu, ilçedeki ilk millet bahçesi olacak. Millet bahçesi için çalışmalara başlandı...

Güngör Gündoğdu: Konutumu arkadaşıma tahsis ettim!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında yargılanan TSK'dan ihraç edilen Babaeski 1. Zırhlı Tugay Komutanı eski Kurmay Albay Güngör Gündoğdu savunmasında konutunu arkadaşına tahsis ettiğini açıkladı.

Güngören'de icradan 10.8 milyon TL'ye satılık 4 daire!

Bakırköy 18.İcra Dairesi, Güngören İlçesi, Osmaniye Mahallesi Yeni Londra asfaltı üzeri mevkiinde bulunan 4 daireyi satışa çıkardı. İhalesi 9 Eylül Salı günü yapılacak taşınmazların toplam bedeli 10 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Güngören Merter'de icradan 7.7 milyon TL'ye satılık işyeri!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Güngören Merter'de bulunan 7 katlı işyerini satışa çıkardı. Brüt inşaatı 4 bin 300 metrekare olan işyerinin toplam satış bedeli 7 milyon 794 bin TL olarak belirlendi.

Güngör Evren: Ulaşım sorununa yeni yollar fayda sağlamaz!

Okan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güngör Evren, "Yeni yol kısa süreli bir rahatlık sağlama aşamasından sonra yarattığı taleple tıkanma durumuna gelmekte, dolayısıyla sorun ağırlaşarak sürmektedir" dedi.

Güngörende okullar bakıma alındı Haberi

Güngörende okullar bakıma alındı

Güngören Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan önce ilçedeki okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi ve öğrencilerin daha güzel ve sağlıklı bir ortamda eğitim almasına destek olmak amacıyla talepte bulunan okulların bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor.Bu kapsamda, Güngören Belediyesi; İncirlibahçe ve Yahya Çavuş İlkokulu'nda eksikliklerin giderilmesi amacıyla tadilat çalışmalarına başladı. Çalışmalar çerçevesinde, okulların dış cephe boya ve bakım işlemleri yapılırken, tuvaletlerin yenilenme, koridorların boyama ve bahçelerin düzenleme çalışmaları da titizlikle yürütülüyor. Program çerçevesinde, Ergün Öner- Mehmet Öner Anadolu Lisesi, Tuncay Azaphan Lisesi ve Abdi İpekçi Lisesinde gerekli tadilat ve düzenleme çalışmalarına en kısa sürede başlanacağını ifade eden belediye yetkilileri; okul yöneticilerinden gelen talepler çerçevesinde ilçedeki diğer okulların boya, tadilat ve bahçe düzenleme işlemlerinin devam edeceğini ifade ettiler. Göreve geldikleri günden bugüne...