25 / 04 / 2024

Hak İnşaat nerede

Hak İnşaat nerede

HAK inşaat Buca'da 'Kent Buca Evlerinin örnek daire açılışını seçkin davetli topluluğunun katıldığı bir törenle gerçekleştirdi. Hak inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili konu ile ilgili açıklama yaptı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Peki Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Hak İnşaat Urla'da villa yapacak!

28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine kadar, sektörün her alanında faaliyet gösteren Hak İnşaat, Urla Sefaköy'de 7 villanın inşaatına başlıyor.

Hak İnşaat'tan Urla'ya yeni proje!

Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Kamil Bilgili, Urla Sefaköy'de çok özel 7 villa projesine başlıyoruz" dedi.

Hak İnşaat'tan Urla'ya yeni proje!

Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Kamil Bilgili, Urla Sefaköy'de çok özel 7 villa projesine başlıyoruz" dedi.

Hak Kum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Kum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hatice Kukul tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Ofton İnşaat Elysium Serenity nerede?

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Serenity projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Elysium Serenity Evleri 3 blok halinde yükseliyor. Peki Ofton İnşaat Elysium Serenity nerede?

Berda İnşaat Envarev nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Envarev Konutları fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Berda İnşaat Envarev nerede?

Hak İnşaat nerede Haberi

Hak İnşaat nerede

Hak inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili "1987'de sevgili babamız Nevzat Bilgili tarafından kurulan. 2002'de Mehmet Galip Bilgili ve tarafımdan Hak Müteahhitlik inşaat Gıda Madencilik Ltd. Şti. adıyla kurumsal yapıya dönüştürülen Hak inşaat, inşaat sektörünün her alanında, toplu konut projelerinden. hastaneye, fabrika inşaatından, yol ve altyapı hizmetlerine kadar faaliyet gösteriyor. Geçen 28 yıllık süre içerisinde binden fazla aileyi ev sahibi yapmanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi. 


Akşam...