29 / 03 / 2024

Hakan Erilkun inşaat projeleri açıklaması

Hakan Erilkun inşaat projeleri açıklaması

Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun'un, proje üreticilerini uçuruma sürüklediği belirtiliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun konuyla ilgili açıklama yaptı..

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi yaparken dikkat!

Avukat Hakan Dimdik, kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapılırken arsa sahibinin dikkat etmesi gereken bazı hususları anlattı.

Büyük inşaat firmaları rotayı İzmir'e çevirdi!

Büyük inşaat firmalarının rotayı İzmir'e çevirdiğini ifade eden TÜGEM İzmir Yönetim Kurul Üyesi İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Akıncı, "Otobanın hizmete açılması, İzmir’in cazibesini artıracak" dedi...

Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi inşaatı hızla yükseliyor!

Afyonkarahisar'da inşa edilen Modern Sanayi Sitesi inşaatı son hızıyla devam ediyor. Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, 382 adet dükkanın kaba inşaatını 2019 sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

Çanakkale'de inşaat firmaları projelerini tamamlayamıyor!

24 Haziran seçimlerinin ardından doların yükselmesi ile başlayan ekonomik kriz en çok inşaat sektörünü etkiledi. Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural, Çanakkale'de inşaat sektörünün durumu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Hakan Tütüncü'den inşaat ruhsat ücreti müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği’nin toplantısına katıldı. Hakan Tütüncü, inşaat ruhsat ücreti müjdesi verdi. 

Hakan Erilkun: Eşler tapuya gidin, konutunuzu güvenceye alın!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, eşlerin hak kaybı yaşamaması için tapuya gitmelerini ve konutlarına aile konutu şerhi koydurarak güvence altına almaları gerektiğini söyledi...

Hakan Erilkun: Tapuda erkek hegemonyası sona eriyor!

Türk insanı için konutta önceliğin birinci el satışlar olduğunu söyleyen TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun 4 yıldaki konut satışlarının sadece 1 milyon 300 binininikinci el satış olduğunu ifade etti.

GNS inşaat ve danışmanlık şirketi kuruldu!

GNS inşaat ve danışmanlık şirketi 12 Eylül Perşembe günü Hakan Güneş tarafından kuruldu. 

Türk inşaat şirketleri Katar'da 20 milyar dolarlık iş alacak!

Türk inşaat şirketleri gözünü Expo Turkey By Qatar Fuarı'na çevirdi. Medyacity Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, 2022’ye kadar Türk şirketlerinin Katar’da alacağı taahhüt işinin 15-20 milyar dolara ulaşacağını söyledi.

Hakan Cam İnşaat Nakliyat Kimya ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Cam İnşaat Nakliyat Kimya ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan Sedef tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı denetlendi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hava sıcaklığının 47 dereceyi gösterdiği öğle saatinde Çelebi Sultan Mehmed Camii inşaatını denetledi.

Çelebi Sultan Mehmed Camii inşaatı incelendi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çelebi Sultan Mehmed Camii’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Hakan Erilkun inşaat projeleri açıklaması Haberi

Hakan Erilkun inşaat projeleri açıklaması

 Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun'un, proje üreticilerini uçuruma sürüklediği belirtiliyor. İlgili yasanın 45. maddesine ' göre tüketiciye, konutun devir veya teslim tarihine kadar herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkı tanınıyor. Tüketici, sadece yüzde 2 cezai şart ve resmi giderleri geri ödeyerek alımdan vazgeçme hakkına sahip oluyor. Ayrıca tüketici ödediği bedelin en geç 90 gün içinde geri alabiliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, bu durumun, proje firmalarını büyük bir riskle karşı karşıya bıraktığına dikkat çekerek şunları söyledi: "Proje firmaları,yeni projeleri için mevcuttaki satışlarını teminat gösteriyor. Böylelikle proje firmasının açmaza sürüklenmesi kaçılmaz bir hal alıyor. Ayrıca böyle bir durumda inşaat firmasının tüketicinin ödediği bedeli en geç 90 gün içinde iade etme zorunluluğu bulunuyor."...