20 / 04 / 2024

hakkari çukurca altyapı çalışmaları son durum

hakkari çukurca altyapı çalışmaları son durum

Hakkari Çukurca Belediyesi Eş Başkanı Servet Tunç yaptığı açıklamada ilçe genelinde bir çok mahallenin yol genişletme, kilitli parke taşı döşeme ve yeni yol yapımları yaptıklarını belirtti...

10 soruda TOKİ Hakkari Çukurca sosyal konutları!

TOKİ'nin Hakkari Çukurca projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Çukurca projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Çukurca 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi 297 konut ihalesi bugün!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Hakkari'ye 297 yeni konut! İhalesi yarın!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Hakkari 297 konut ihalesi 8 Nisan'da!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Çukurca'da 400 yıllık taş evler restore edildi!

Hakkari'nin Irak sınırının sıfır noktasında yer alan Çukurca'da 400 yıllık olduğu tahmin edilen tarihi kale evlerinin turizme kazandırılması için devam eden restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

İhlas Gayrimenkul Çukurca'daki maden sahası için ruhsat başvurusu yaptı! 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Hakkari ili, Çukurca'da bulunan maden sahası ile ilgili yaptığı işletme ruhsatı talebi Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nce uygun görüldü...

Çukurca'daki 4 asırlık taş evler yenileniyor!

Hakkari'nin Irak sınırında bulunan Çukurca'da 400 yıllık olduğu değerlendirilen tarihi taş evlerde restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Hakkari Çukurca'ya sosyal tesis müjdesi! 

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Bayrak Tepe Üs Bölgesi, emniyet ve belediye tarafından sosyal tesise dönüştürülüyor. Üs bölgesine yarı olimpik yüzme havuzu, kafeterya ve seyir terası inşa ediliyor. 

Hakkari Çukurca'ya turizm tesisi yapılacak!

Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde daha önce polis ekiplerinin nöbet noktası olarak kullandığı 1600 rakımdaki Bayrak Tepe'de tam donanımlı dev bir turizm tesisi kurulması planlanıyor. 

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi yarın!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Çukurca’da riskli 15 ev boşaltıldı!

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Ormanlı köyünde heyelan meydana geldi. Olay sonucunda birçok evde derin çatlaklar oluştu. Panik yaşanan köyde 15 aile taşındı, diğer ailelerin de evlerini boşaltacağı ifade ediliyor.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

hakkari çukurca altyapı çalışmaları son durum Haberi

hakkari çukurca altyapı çalışmaları son durum


Hakkari’nin Çukurca Belediyesi tarafından başlatılan yol ve alt yapı çalışmaları sürüyor. İlçenin değişik mahallelerinde yürüttükleri yol ve alt yapı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Çukurca Belediyesi Eş Başkanı Servet Tunç, ilçe genelinde bir çok mahallenin yol genişletme, kilitli parke taşı döşeme ve yeni yol yapımları yaptıklarını belirterek, “Daha önce yol gitmeyen bazı evlere 2 sokak halinde yol götürdük. 5 ayrı noktada yol genişletme çalışmalarımız oldu. 1000 metreküp taş duvar ördük. Henüz 500 metreküp taş duvar çalışmamız sürüyor. 8000 metrekare kilitli parke taşı döşedik. Bu yıl içerisinde 17 bin metrekarelik yola daha kilitli parke taşı döşemeyi hedefliyoruz. Bazı yollarda onarım çalışmalarımız oldu. Onarım çalışmalarının olduğu yollardaki parke taşlarını atmadık. Bunların %20’sini tekrar yollarda kullandık” dedi.



Yeşilçeşme mahallesinde yol çalışmalarını denetleyen Tunç, çalışmalarla...