28 / 03 / 2024

Hakmar Perakende Grup Şirketleri

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

İkinci el araca olan talep patlaması 2023’te de devam edecek!

VavaCars Perakende Grup Başkanı Serdıl Gözelekli yaptığı açıklamada hem yeni yıl zamlarının etkisi hem de sıfır araçlarda süren tedarik sorunu sebebiyle 2023’ün ilk yarısında ikinci ele olan talep patlamasının devam edeceğini dile getirdi.

McArthurGlen Designer Outlet, Perakende Günleri’ne damga vurdu!

Gürsoy Grup, 29-30 Kasım 2017 tarihlerinde 17.’si gerçekleşen Perakende Günleri’nde, Avrupa’nın Designer Outlet alanında önde gelen markası  McArthurGlen Group ile birlikte imza attığı “McArthurGlen Designer Outlet İstanbul” projesinin prömiyerini yaptı.

CarrefourSA İstinye hizmete açıldı!

CarrefourSA İstinye ‘çıpa’ konseptiyle hizmete açıldı. Açılışa Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu da katıldı.

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

ICCI 2015'te Elektrik enerjisi toptan ve perakende satış paneli düzenlendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Elektrik Piyasası Dairesi Grup Başkanı İbrahim Ethem Erten, "Serbest tüketici limitinin sıfırlanması perakende satışın tam anlamıyla rekabete açılması için olmazsa olmaz bir adım" dedi.

Özen Grup, Çorlu'da Venara ile sektöre girdi!

Özen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı binalar inşa ediyor. Onur Marketler markasıyla perakende sektöründe tanınan Özen Grup, Venara markasıyla inşaat sektörüne girdi.

Hakmar inşaat sektörüne girdi!

23 süpermarketi ve 310 discount şubesiyle gıda perakende pazarının önemli oyuncularından biri olan Hakmar Şirketler Grubu, inşaat sektörüne giriyor. Pendik'te 100 milyon TL'lik yatırımla 600 konutluk bir projeye başladı.

E7 Grup Hadije'nin defilesine sponsor oldu!

HATİCE Aydeniz tarafından hayata geçirilen lüks perakende mağazalar zinciri Hadije, Bakü'de modaseverlerle buluşacak. Marka, 26 Aralık'ta Bakü'de E7 Grup sponsorluğunda bir defile düzenleyecek...

Hakmar 400 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Şirket açıklamasına göre, Hakmar, Sultanbeyli'de faaliyete aldığı 3.500 metrekarelik yeni mağazasının ardından, Tuzla'da açılışını yapacağı 2.500 metrekarelik mağazayla, perakende pazarında 400 mağaza sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Haluk Dinçer kimdir?

Haluk Dinçer, TÜSİAD'ın geçici başkanlığı için öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Peki, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer Haluk Dinçer kimdir? İşte Haluk Dinçer..

Sabancı perakende İzmir'de 8 mağaza açacak!

Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Dinçer, Swissotel Büyük Efes'te düzenlediği basın toplantısında, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grubunun İzmir ve çevresinde gerçekleştireceği faaliyetler hakkında bilgi verdi...

Köprü otoyol özelleştirmesine en yüksek teklif Koç Holding'den!

Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grup Başkanı Haşimoğlu: ''İhalede önemli bir fiyat ortaya çıktı, bu açıdan da Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'mızı kutlamak gerekir...

Hakmar Perakende Grup Şirketleri Haberi

Hakmar Perakende Grup Şirketleri

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...