20 / 04 / 2024

hakmarın sahibi kim

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Hakmar’da dana kıyma 119,90 TL’ye, bütün tavuk 57,90 TL’ye, Pril sıvı bulaşık deterjanı 89,90 TL’ye düştü!

Türkiye’nin pek çok kentinde şubesi bulunan Hakmar, yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre dana kıyma 119,90 TL’ye, bütün tavuk 57,90 TL’ye, Pril sıvı bulaşık deterjanı 89,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 16 Kasım 2023 fiyat listesi...

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Temizlik bezi 4 TL, süzgeç 19 TL! 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Temizlik bezi 4 TL, süzgeç 19 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte aktüel ürünler kataloğu 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hakmar Express Perşembe aktüel ürünlerde çılgın fırsat! Hakmar'ın 4 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

Hakmar Express Marketin 4 Ağustos 2022 Perşembe aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, Hakmar'da bugün hangi aktüel ürünler satılacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte Hakmar 4 Ağustos Perşembe aktüel ürünler fiyat listesi.

Hakmar Express'te yarın hangi aktüel ürünler var? İşte Hakmar'ın 4 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

Hakmar Express Marketin  4 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, Hakmar'da yarın hangi aktüel ürünler satılacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte Hakmar 4 Ağustos aktüel ürünler fiyat listesi.

Hakmar Express'te bugün neler var? İşte Hakmar 23 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

Hakmar'ın 23 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, Hakmar'da bugün hangi aktüel ürünler yerini alacak fiyatları kaç TL olacak? İşte 23 Haziran 2022 Hakmar aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Hakmar Express 26 Mayıs 2022 aktüel katalog: Hakmar'da yarın neler indirimde? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi

Hakmar'ın 26 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğunun fiyat listesi açıklandı. Peki, Hakmar'da yarın hangi aktüel ürünler gelecek, fiyatları ne olacak? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

hakmarın sahibi kim Haberi

hakmarın sahibi kim

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...