29 / 03 / 2024

haliç kenarında evler

haliç kenarında evler

1936 yılında Milli Emlak Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Fatih Küçükmustafapaşa Mahallesi'nde deniz kenarında yer alan büyükçe bahçeye sahip üç katlı kagir ev 3 bin 500 liraya satılacakmış.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için yeni dönem!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan "İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre; kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için "Geçiş Yolu İzin Belgesi" alınması zorunluluğu getirildi.

Deniz kenarı satılık evlerin değeri artıyor!

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Mart 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde deniz kenarında satılığa çıkan dairelerin değerinde artış yaşandı.

Belediye Gelirleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Teklif ile, iki ve daha fazla yol kenarında bulunan gayrimenkullerin yol harcamalarına katılım payı hesabında yalnızca asıl cepheyi teşkil eden giderlerin dikkate alınması ve yol harcamalarına katılma payı tutarının hesaplanma şeklinin yeniden düzenlenmesi amaçlanmaktadır.

Sahilde oturanlar dikkat! Sular altında kalabilirsiniz!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Ergin Ulutaş, beklenen Marmara Depremi'nde deniz içi heyelan olma ihtimalinin olduğunu ve ciddi tsunami etkisi olacağını belirtti ve sahil kenarında oturanları uyardı.

İtalya'da koronavirüssüz kasabada evler 1 dolara satılıyor!

Salgının etkisini kaybetmeye başladığı İtalya'da hayat da normalleşiyor. Ülkenin güneyindeki Calabria bölgesinde bulunan ve Kovid-19 vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara evler satılıyor...

Şavşat Gölü kenarında inşa edilen binaya tepki!

Artvin Şavşat'ta yer alan doğa harikası Karagöl'ün kenarında yapımı süren bina tepkilere sebep oldu. Bölge sakinleri, göl kenarında yapılaşmanın devam etmesinden endişe ettiklerini belirtti...

Ordu'daki Belde Evler'de mahkeme kararına rağmen yıkım devam ediyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kenarında yapılan Belde Evler projesi için mahkeme yıkım işleminin durdurulmasına karar verdi. Fakat yıkım hala devam ediyor, belediye yıkımı durdurmadı...

Kanada'da en iyi mektubu yazana göl kenarında müstakil ev!

Kanadalı bir kadın, Calgary kenti yakınlarında bulunan göl kenarındaki müstakil evini düzenlediği mektup yazma yarışmasının kazananına verecek.

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında teslimler 2020'de!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri sunulan Sur Yapı  Antalya Turkuaz etabında su kenarında yer alan su ve yaşam temalı 1105 konut bulunuyor..

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında 36 ay 0 faiz!

Sur Yapı, Antalya projesinde tüm blokları su kenarında yer alan su ve yaşam temalı 1105 konutluk  Turkuaz etabı satışa sunuldu. Turkuaz etabında yüzde 10 peşin indirimi devam ediyor..

Trabzon'a deniz kenarında şehir hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Akdağ, deniz kenarındaki ilk şehir hastanesinin Trabzon'da inşa edileceğini açıkladı. Bakan Akdağ, "Mükemmel bir örnek olacak. İnanıyorum ki dünyadaki ilklerden birini Trabzon'da inşallah gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında büyük ilerleme!

Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. İlçemiz Boğaziçi Mahallesi Kapisre Deresi yolu kenarında devam eden inşaatta ilerleme kaydedildi.

haliç kenarında evler Haberi

haliç kenarında evler

İstanbul Milli Emlak Müdürlüğünden:


Cibali'de Eski Gülcami yeni Küçük Mustafa Paşa Mahallesi'nin eski Fener yeni Abdülezel Paşa Caddesi'nde deniz kenarında üç katta altı oda birer salon iki hela bodrum katında matbah ve kömürlükleri, arkasında denize kadar uzayan büyükçe bir bahçesi bulunan eski 210, 212 yeni 166 numaralı kagir evin tamamı parası peşin ve sırf nakit verilmek şartıyla üç bin beş yüz lira üzerinden açık artırma usuliyle satılacaktır. İsteklilerin 29/6/936 pazartesi günü saat on iki buçukta yüzde 7,5 pey akçeleriyle müracaatları.

                         

(1936 yılında bir icra memuru 25 ile 40 lira arasında maaş alırken kamuda birinci sınıf memur 100 ile 150 lira arasında maaş almaktaymış.)


Akşam Gazetesi 26 Haziran 1936


Abdullah Kutalmış...