28 / 03 / 2024

Halk GYO Finans Merkezi ne zaman başlayacak

Halk GYO Finans Merkezi ne zaman başlayacak

Halk Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği 46 ve 34 katlı 2 kule ve 8'er katlı 3 bina için "ÇED gerekli değildir" kararı verildi...

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Halk GYO İFM ofis kulelerinin değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bünyesinde inşası süren "Halk Ofis Kuleleri"nin KDV dahil toplam satış değeri 2 milyar 825 milyon 26 bin 200 TL olarak belirlendi.

Halk GYO Finans Kule'nin değeri ne kadar?

Halk GYO Finans Kule'nin toplam değeri 436 milyon 500 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 515 milyon 70 bin TL olarak takdir edildi. 

İFM Halk GYO ofis kuleleri 2020 yıl değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi "Halk Ofis Kuleleri"ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Halk GYO Ataşehir Finans Kule 2020 yılsonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Ataşehir Finans Kule" binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Finans Kule 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Ataşehir Finans Kule binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Halk GYO ücretlendirme politikasının revizyonunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO ücretlendirme politikasının revizyonunu yayınladı.

Halk GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı.

Halk GYO ilk çeyrekte 11 milyon TL net kâr elde etti!

Özkaynaklarını 1 milyar 641 milyon TL'ye taşıyan Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye yükseldi. Halk GYO’nun ilk çeyrekteki toplam hasılatı 21,6 milyon TL olarak gerçekleşti. Şirket yılın ilk üç ayında 11 milyon TL net kâr elde etti.

Halk GYO'dan ilk çeyrekte 11 milyon TL net kar!

Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye kadar yükseldi. Halk GYO'dan ilk çeyrekte 11 milyon TL net kar elde etti.

Halk GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı.

Halk GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı.

Halk GYO Finans Merkezi ne zaman başlayacak Haberi

Halk GYO Finans Merkezi ne zaman başlayacak

Halk Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği 46 ve 34 katlı 2 kule ve 8'er katlı 3 bina için "ÇED gerekli değildir" kararı verildi. Proje konusu alanda, arazi hafriyat işlemleri tamamlanırken, kulelerin inşaatına arsaların teslim edilmesinin ardından başlanacak. Bu süreçte hazırlanan proje tanıtım dosyasında yer alan bilgilere göre projenin hayata geçirilmesi için 840 milyon liralık bütçe kullanılması öngörülüyor. İnşaat sürecinde yaklaşık 900 kişinin çalışması...