29 / 03 / 2024

Halkbank katılım süreci

Halkbank katılım süreci

Halkbank Yönetim Kurulu, bir katılım bankası kurulması, bankanın kuruluş ve faaliyet işlemleriyle ilgili olarak yasal ve idari izinler ile diğer işlemlerin yerine getirilmesi için Genel Müdürlüğe yetki verdi.

Binlerce yeni kamu personel alımı yapılacak! Tam 7120 kişilik işe alım süreci başlıyor

Kamu sektörü, ekim ayı personel alım planlarını açıkladı. KPSS şartı olmadan Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde toplamda 7.120 yeni kadro için işe alım süreci başlayacak. İşte kamuda işe alımlar için gerekli bilgiler ve nasıl başvuracağınıza dair tüm detaylar haberin devamında…

Togg için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları harekete geçiyor! Kar etmeden kredi…

Bakan Nebati, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankalarının Togg almak isteyenler için gerekli teşvikleri vereceklerini açıkladı. İşte o açıklamanın detayları… 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 600 bin TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 bin TL tutarında, 98 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın olağan genel kurul kararları tescil edildi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 19 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan Kararlar, 2 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 35 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, 62 gün vadeli, 35 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracı tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 41 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, 272 gün vadeli, 41 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracı tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 102 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, 90 gün vadeli, 102 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracı tamam...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 500 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tarafından 500 milyon TL tutarında, 102 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Mühendislik ve mimarlık mezunu gençlerin istihdama katılım sağlanması için önerge verildi!

Ülkemizde mühendislik, mimarlık ve ilgili alanlardan mezun olan gençlerin istihdam süreçlerine katılımının sağlanması için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla önerge verildi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 222.2 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS32219 ISIN Kodlu, 386 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı 222 milyon 190 bin TL nominal tutarlı kira sertifikası ihracının tahsisli satışı tamamlandı. 

Murat Kurum'dan Emlak Katılım Bankası açıklaması!

kentsel dönüşüm yönetmeliğine ilişkin bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Emlak Katılım Bankası detaylarının kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 12 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

26 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı'nda; 12 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesine karar verildi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan  310 milyon TL'lik kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından ihraç edilmiş olan Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, TRDEVKS62166 ISIN kodlu, 104 gün vadeli, 310 milyon TL tutarında  kira sertifikasının itfası gerçekleşti.

Halkbank katılım süreci Haberi

Halkbank katılım süreci


Halkbank Yönetim Kurulu, bir katılım bankası kurulması, bankanın kuruluş ve faaliyet işlemleriyle ilgili olarak yasal ve idari izinler ile diğer işlemlerin yerine getirilmesi için Genel Müdürlüğe yetki...