20 / 04 / 2024

Halloween haberleri

Halloween haberleri

Amerika ’nın Connecticut eyaletindeki Johnsonville kasabası, Cadılar Bayramı sebebiyle açık arttırmaya sunuldu. Cadılar Bayramı sebebiyle 800 bin dolar gibi özel bir fiyata satışa çıktı. İşte o hayaletli kasabanın öyküsü...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Ilıca 2. Etap TOKİ kura sonucu 3+1 daireler!

Ilıca 2. Etap TOKİ kura sonucu 3+1 daireler henüz belli olmadı. Ilıca 2. Etap TOKİ kura sonucu 3+1 daireler açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Asansörleriniz güvenli mi?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "asansör" konusunu kaleme aldı..

İkinci el konut satışları neden yavaş?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "ikinci el konut satışları" konusunu kaleme aldı..

Ödenmeyen aidatlar yüzünden yaşanan sorunlar!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "ödenmeyen aidatlar" konusunu kaleme aldı..

Yüksek aidattan kurtulmanın 10 yolu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yüksek aidattan kurtulmanın yollarını" paylaştı..

İnköy TOKİ kura sonucu sorgulama 28 Kasım 2017!

İnköy TOKİ kura sonucu 28 Kasım 2017 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Sitelerdeki temizlik görevlilerinin kullandığı kokular!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "konut sitelerinde temizlik" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Binalarınızdaki su depoları temizleniyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binalardaki su depoları" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Konut reklamları insanları kandırıyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "konut reklamları" konulu yazı yazdı.

Site yöneticisinin 4 bahanesi!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yöneticilerin bahanesi" konulu yazı yazdı.

Halloween haberleri Haberi

Halloween haberleri

Auction.com’un yaptığı açıklamaya göre hayaletli kasaba Johnsonville 28 Ekim’de sadece 800.000 dolara (1 milyon 791 bin 720 TL) satışa çıkarıldı. 19.yy mimarisine sahip olan kasaba bir köprüye, bir şelaleye ve bir de tahtadan baraja sahip.


Johnsonville 1830’larda hayli gelişmiş bir şehirdi. Aynı zamanda ülkenin balıkçılık üretiminde başı çeken Neptune Twine Şirketi’ne de ev sahipliği yapıyordu. Buna rağmen kasaba Ray Schmitt adlı milyoner satın alana kadar terk edilmişti. 1960’larda Schmitt kasabayı satın aldı ve restorasyona başladı. Ancak bitiremeden öldü.


Hayalet söylentileri satışlar sırasında tüm kasabaya yayıldı. Hatta bazı insanlar Schmitt’in dirileceğine inandığını ve bu yüzden ruhunun kasabayı koruduğuna inanıyor. Başka bir hikâyeye göre de 1890’larda ölen değirmen işçilerinin ruhları, bir evin salonunu ele geçirdi. Öldükten sonra bu salonda hazırlanan ve ardından gömülen...