26 / 04 / 2024

hangi avmler kapanacak

hangi avmler kapanacak

Yaz durgunluğu, tüketici güvenindeki azalış inşaat sektörünü olduğu gibi alışveriş merkezlerini de vurmaya başladı. Bazı AVM’lerden endişe verici sinyaller geliyor. AVM’lerin sonbaharda yaşadıkları sıkıntıların daha da artabileceği vurgulanıyor.

Hangi AVM’ler kapandı 2020? İşte kapanan AVM’lerin listesi!

Çin’de başlayan ve kısa süre dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı ülkemizde önlem çalışmaları devam ediyor. Merak konusu olan ‘AVM’ler kapanacak mı?’ soruları üzerine, AYD'den AVM’lerin kapatılmasına yönelik tavsiye kararı geldi. Peki hangi AVM’ler kapandı? İşte kapanan AVM’lerin listesi…

İstanbul'da bugün hangi yollar kapanacak?

İstanbul Kazlıçeşme Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları nedeniyle bugün bazı yollar sabah 7.30'da trafiğe kapatıldı.

Kıtalararası maratonda hangi yollar kapanacak?

İki kıta arasında gerçekleştirilen en önemli yarış olan 36. Vodafone İstanbul Maratonu yarın koşulacak. Organizasyonda gönüllüler de katılımcılara yardımcı olacak. Kıtalararası maratonda hangi yollar kapanacak?

Atatürk Köprüsü 12 Ağustos'ta bakım onarım için kapanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Köprüsü'nün bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos 2014 Salı günü araç ve yaya trafiğine kapatılacağını açıkladı. Peki hangi saatler arasında? İşte belediyeden yapılan o açıklama...

Kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?

Ev sahibi ile kiracısı arasında yapılan kira sözleşmesine uyulmaması, aykırı davranılması gibi nedenler ile kiracı hakkında dava açılabiliyor. Peki kiracı davalarına hangi mahkeme bakar? İşte yanıtı..

Kayyum hangi hallerde atanır?

Kayyum (kayyım), belli bir iş için görevlendirilmiş olup, vesayet makamının talimatına aynen uymak zorunda oluyor. Peki kayyum hangi hallerde atanır? Kayyumluk görevi ne zaman sona erer?

Hangi evlere kredi verilir?

Konut kredisi tüketici kredilerinin bir çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi konutun teminat altına alınması şartı ile tüketiciye veriliyor. Peki, hangi evlere kredi verilir?

Vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı?

Vergi daireleri ile ilgili esas ve usuller 24 Aralık 1994 tarih ve 22151 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Vergi Daireleri Kuruluş ve Görev Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Peki, vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı?

Vergi dairesi hangi günler açık?

İstanbul'da 14 tanesi Tasfiye Vergi Dairesi olmak üzere toplam 69 tane vergi dairesi bulunuyor. Peki vergi borcunu ödemek için hangi günler vergi dairesine gidilmeli? Vergi dairesi hangi günler açık?

Belediyeye hangi vergiler ödenir?

Devlete belediye aracılığı ile bazı vergiler ödeniyor. Vergiler, belli dönemlerde ve belli vergi oranları ile mükellefleri tarafından ödeniyor. Peki belediyeye hangi vergiler ödenir? İşte belediye vergileri...

Ecrimisil davası hangi mahkemede açılır?

Ecrimisil davası, taşınmaz üzerinde haksız işgalcilere karşı açılıyor. Ecrimisil davası için haksız olan malı kullana kişinin davacının rızası dışında malı kullanması ve kötüniyetli olması gerekiyor. Peki, ecrimisil davası hangi mahkemede açılır?

Asliye hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Mal varlığına ilişkin davalar, değeri ne kadar olursa olsun, asliye hukuk mahkemelerinde açılıyor. Peki mahkemenin görevli olduğu diğer davalar nelerdir? Asliye hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Sulh hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Türkiye'de adli yargı kolunun içinde yer alan hukuk mahkemelerinden biri olan Sulh Hukuk Mahkemesinde toplam on iki adet dava görülüyor. Peki, Sulh hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

hangi avmler kapanacak Haberi

hangi avmler kapanacak


Yaz durgunluğu, tüketici güvenindeki azalış inşaat sektörünü olduğu gibi alışveriş merkezlerini de vurmaya başladı. Bazı AVM’lerden endişe verici sinyaller geliyor. Özellikle Arap turistler sayesinde yaz aylarındaki durgunluğu bir şekilde atlatmayı başaran AVM’lerin sonbaharda yaşadıkları sıkıntıların daha da artabileceği vurgulanıyor.

Media Markt Meydan’ı 20 gün önce boşalttı!

ALMAN Metro Group’un yatırımlarından olan Meydan Merter AVM’de lokomotif özelliğindeki markalar; Metro’nun markaları Real ve Media Markt idi. Pazarda epeydir sıkıntılı olan Real’in 12 mağazası geçtiğimiz günlerde Hacı Duran Beğendik’e satıldı. Media Markt ise 20 gün önce bu AVM’deki mağazasını boşalttı. Media Markt’ın alışveriş merkezindeki en büyük ikinci mağazasını kapatma kararında durgunluk ve ziyaretçi sirkülasyonun azlığı yüzünden istenen satış rakamlarına ulaşamamasının etkili olduğu belirtiliyor. Media Markt’ın ardından başka markaların da dükkanları boşaltmaya başladığı gelen haberler...