24 / 04 / 2024

Harbiye Açıkhava Konserleri sponsoru Mall of İstanbul

Harbiye Açıkhava Konserleri sponsoru Mall of İstanbul

Harbiye Açıkhava Konserleri’nin gold sponsoru Mall of İstanbul, 31 Ağustos tarihine kadar tek seferde en az 150 TL alışveriş yapan ziyaretçilerine 1 adet konser bileti satın almaları halinde 2. bileti hediye ediyor...

Harbiye Konserleri başlıyor! Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu'nun bilet fiyatları ne kadar?  İşte tam liste...

N Kolay Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor. Birçok sanatçının sahne alacağı konser serisinde Tan Taşçı da birkaç konser birden verecek. Peki Tan Taşçı'yı canlı olarak seyretmek ve dinlemek isteyenler kaç TL ödeyecek. İşte Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu bilet fiyatları...

TRT'den otel iddialarına yanıt: Harbiye ve Ulus'taki binalara dönülecek!

TRT, İstanbul Harbiye'de yer alan radyoevinin otel yapılacağı yönündeki açıklamasından sonra, İstanbul'daki binaları ile ilgili olarak önemli bir açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...

Haber-Sen'den İstanbul Radyo binası açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde TRT İstanbul Radyosu’nun Harbiye’deki binası için depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye kararı alınmıştı. Söz konusu karara ilişkin Haber-Sen'den yazılı açıklama geldi.

Akiş GYO, Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ile anlaştı!

Akiş GYO, danışmanlık hizmeti alınacak şirketi Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş. olarak belirledi...

Kibariye Bodrum’daki evini mi sattı?

Harbiye Açıkhava’da verdiği konser çıkışı konuşan Bodrum’daki 3 milyon liralık evinin borçları yüzünden 1 milyon liraya sattığı sorulan  Kibariye, “Yok öyle bir şey. Benim ağzımdan çıkmayan hiçbir şeye inanmayın” dedi.

Harbiye Açık Hava projesinin detayları belli oldu!

Cemil Topuzlu sahnesi ile ilgili yıllardır süren spekülasyonlara son noktayı Binali Yıldırım koyuyor.

Harbiye Açık Hava Sahnesi'nin üzeri kapatılacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nin üzerinin kapatılarak 12 ay hizmet verir hale getirilmesine ilişkin projesinin detayları paylaşıldı.

Tatilekranı Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

Tatilekranı Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Harbiye'de 24 milyon TL'ye satılık otel!

İstanbul İli Şişli İlçesi Harbiye Mahallesi'nde yer alan otel, 24 milyon TL bedelle icradan satışa çıkarılıyor.

Hilltown AVM'yi 3 günde 200 bin kişi ziyaret etti!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İstanbul Küçükyalı’da inşa edilen Hilltown Alışveriş Merkezi’nin açılış konserleri kapsamında çok sayıda ünlü isim sahne aldı. Alışveriş merkezi ilk üç gününde yoğun ilgi gördü...

Turkish Cargo Taksim'de ofis açtı!

Turkish Cargo, Taksim'de şehir ofisi açtı. Bireysel müşteriler için açılan ofis, THY'nin Harbiye Satış binasında bulunan Mini Port ofisinden yapılabilecek.

Tuzla Marina Arena 13 Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye’nin en büyük açıkhava konser ve event alanı Marina Arena, 13 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Marina, 450 metrekare alan üzerine kuruldu.

Akzirve, Harbiye’de butik otel projesine başladı!

Akzirve, yatırımlarına kararlılıkla devam ediyor. Portföyünde yer alan çok önemli lokasyondaki araziler üzerinde özellikli yapılar kurmak üzere projeler geliştiren Akzirve’nin, İstanbul Harbiye’de inşa edeceği butik otel projesinin temeli atıldı.

Harbiye Açıkhava Konserleri sponsoru Mall of İstanbul Haberi

Harbiye Açıkhava Konserleri sponsoru Mall of İstanbul

Türkiye’nin en büyük eğlence, alışveriş ve yaşam merkezi Mall of İstanbul’da bayram havası şimdiden esmeye başladı!.. Harbiye Açıkhava Konserleri’nin gold sponsoru Mall of İstanbul, 31 Ağustos tarihine kadar tek seferde en az 150 TL alışveriş yapan ziyaretçilerine 1 adet konser bileti satın almaları halinde 2. bileti hediye ediyor. 


Mall of İstanbul, ziyaretçilerini yaz mevsiminin en güzel etkinliklerinden biri olan Harbiye Açıkhava Konserleri’ne davet ediyor. 18 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında tek seferde en az 150 TL alışveriş yapan ziyaretçilerinin 1 adet konser bileti satın almaları halinde 2. bilet Mall of İstanbul’dan hediye. 


Kampanyaya katılan ziyaretçiler, alışveriş merkezi içerisinde yer alan Biletix’in kampanya standına giderek, fişlerini gösterdikleri takdirde konser biletlerini alabilme şansını yakalayacaklar.


Mall of İstanbul’dan bayrama özel indirimler

İstanbul’un alışveriş merkezi Mall of...