24 / 04 / 2024

harita dairesi başkanı Sedat Bakıcı

harita dairesi başkanı Sedat Bakıcı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Harita Dairesi Başkanı Sedat Bakıcı kimdir? Sedat Bakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Bakıcı, ne zamandan beri, Harita Dairesi Başkanı olarak hizmet veriyor?

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

Tekirdağ Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı projeleri tanıtıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Teski Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından verilen sunuma katıldı.

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca istifa etti!

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, milletvekili adaylığı için istifasını verdi. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Karaca, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Çorum milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı.

Melih Gökçek'e En İyi Başkan Ödülü!

Melih Gökçek, "2014'ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı" seçildi. Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu'nda yapılan törende Gökçek'in ödülünü, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı.

Sedat Bakıcı kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Harita Dairesi Başkanı Sedat Bakıcı kimdir? Sedat Bakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Bakıcı, ne zamandan beri, Harita Dairesi Başkanı olarak hizmet veriyor?

Milli emlak dairesi başkanının görevleri!

Milli emlak dairesi başkanı milli bölümlerin her aşamadaki yöneticileri aracılığı ile yönetir, kontrol eder ve aralarında koordinasyonu sağlar. Peki Milli emlak dairesi başkanının görevleri nelerdir?

Muğla Vergi Dairesi Başkanı korsan emlakçılara karşı uyardı!

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, vatandaşları korsan emlakçılara karşı bilinçli ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.

TOKİ İstanbul Emlak Dairesi Başkanı Ali Seydi Karaoğlu: Tuzaklara dikkat!

TOKİ İstanbul Emlak Dairesi Başkanı Karaoğlu, İstanbul'da 2 milyon konutun dönüşeceğini belirterek vatandaşı tuzaklara karşı uyardı

TOKİ İstanbul Emlak Dairesi Başkanı Ali Seydi Karaoğlu, İMSAD Ekonomi Toplantısı'nda!

TOKİ İstanbul Emlak Dairesi Başkanı Ali Seydi Karaoğlu, Kentsel Dönüşüm ve TOKİ başlıklı İMSAD Ekonomi Toplantısı'nda bir konuşma yapacak

Amasya Mimarlar Odası Başkanı ve 4 kişi daha tutuklandı!

Sivas merkezli olarak 3 ilde yapılan "ihale usulsüzlüğü" operasyonunda, aralarında Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü ile Amasya Mimarlar Odası Başkanının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

harita dairesi başkanı Sedat Bakıcı Haberi

harita dairesi başkanı Sedat Bakıcı

Sedat Bakıcı kimdir?

1967 Yılında Eskişehir'de doğmuş olan Sedat BAKICI, 1984 yılında Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi, 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi-Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği (Geomatık) bölümünden mezun oldu.


Ocak-1989’da  Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Teksif Nirengi Şubesinde Mühendis olarak göreve başlayan Sedat BAKICI, 1990-1991 yıllarında Stuttgart Üniversitesinde Fotogrametrı konusunda Uzmanlık Eğitimi aldı. Dönüşünden itibaren TKGM’ de Fotogrametrik Harita Üretimi Projelerinde Sistem Mühendisi olarak çalıştı.


Ağustos-2004’de Fotogrametri ve Geodezi (Harita) Dairesi Başkanı olarak atanan Sedat BAKICI, idareciliği sırasında Türkiye Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemi (TUCBS), Türkiye Ulusal Sabit GPS Ağı (TUSAGA-Aktif), Harita Bilgi Bankası, Ulusal Ortofoto Üretimi & Web Servisleri  Projelerini yönetti.


2007 yılı Milli Güvenlik Akademisi mezunu olan Sedat BAKICI'nın mesleği ile ilgili konularda çalışma arkadaşları ile birlikte ellinin üzerinde ulusal ve 16...