16 / 04 / 2024

hasköy valide kızağı

hasköy valide kızağı

1937 yılında Hasköy'e Eski Valide Kızağı'nda yeni bir tersane inşa edeceklermiş. Tersane yeni yapılacak gemilere tahsis edilecekmiş ve 5 bin tonluk büyük vapurlarda yapılacakmış. Tersane beş milyon liraya kurulacakmış.

Büyük Marmara depremi kuzey yerine güneyde olabilir! Deprem uzmanından yürekleri ağıza getiren açıklama!

CNN TÜRK Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili yürekleri ağıza getiren bir açıklamada bulundu. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

Samsun'da Köksallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Hill Garden Hasköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 5 blokta 104 adet daire inşa edilecek.

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Türkiye'nin gözü Irak’ın 3 yıllık yatırım bütçesinde!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak İmar, İskan, Belediyeler ve Kamu İşleri Bakanı Bengin Rekani ile görüşmesine ilişkin, "Irak'ın onaylanan 3 yıllık bütçesinde yatırımlara ayrılan payın büyüklüğü firmalarımıza çok önemli fırsatlar sunuyor" dedi.

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak.

Gram altın rekoru resmen elinin tersiyle itti! Dip seviye göründü! Yürekler ağza geldi! Gram altın tam bu kadar olacak

Dolar kuru küresel yükselişe geçerken altın fiyatları düşmeye başladı. Gram altın rekoru resmen elinin tersiyle itti! Dip seviye göründü! Yürekler ağza geldi! Gram altın tam bu kadar olacak.

Dolardaki asıl dalga bu değil, asıl dalga kıtlıkla beraber geliyor! Ünlü ekonomistten yürekleri ağza getiren açıklama

Dolar/TL kuru değer kaybetmeye devam ediyor. Herkes dolar için dalgalanmaların başladığını düşünürken ünlü ekonomistten asıl dalga açıklaması geldi. Dolar için asıl dalganın kıtlıkla beraber geleceğini söyleyen ekonomist yürekleri ağza getirdi. İşte o dolar açıklaması...

228 yıllık Mihrişah Valide Sultan İmarethanesi'ndeki restorasyon tamamlanıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Eyüpsultan'da restorasyonuna devam eden 228 yıllık Mihrişah Valide Sultan İmarethanesi'ndeki çalışmaları inceledi.

Kanal İstanbul'dan geçecek gemilerden alınacak para yıllık 1 milyar dolar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Hesaplarımıza göre Kanal İstanbul'dan geçecek gemilerden alacağımız para, asgari yıllık net 1 milyar dolar civarında." diye konuştu...

TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından  Muş'un Hasköy ilçesinde hükümet konağı inşa ettirilecek. TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da...

Hasköy’deki yün iplik fabrikasında okul krizi!

İstanbul Hasköy’deki yarım asırlık yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek olan AVM ve konut projesinde “okul” krizi çıktı. 

Türk Kızılayı Muş Hasköy'de çay bahçesi yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Muş ili, Hasköy ilçesinde kafeterya, çay bahçesi ve kazan dairesi binası anahtar teslim götürü bedel ile yaptırıyor...

hasköy valide kızağı Haberi

hasköy valide kızağı

Yeni tersane için hazırlıklar ilerliyor.


Tersane Hasköy'e yakın eski Valide Kızağı'nda tesis edilecek.



   Havuzların ve yeni tersanenin kurulacağı mahallin görünüşü


Havuz ve fabrikalar müdürü B. Cemil dün Ankara'dan şehrimize dönmüştür. B. Cemil yeni kurulacak tersane için hazırlanan projeyi İktisat Vekaleti'ne vermiştir.

Tersane şimdiki havuzların bulunduğu yere kurulmayacak, Hasköy'e yakın eski Valide Kızağı'nda tesis edilecektir. Tersane, yeni gemilerin inşasına tahsis edilecek ve şimdiki havuzlarda da getirilmekte olan atelyelerde körfez vapurlardan başka 5.000 tonluk büyük yolcu vapurları da yapılabilecektir.



Yeni tersane için hazırlıklar...