29 / 03 / 2024

Hatay iskenderun icra haberleri

Hatay iskenderun icra haberleri

Hatay İli İskenderun İlçesi'nde yer alan maden ocağı ve taş ocağı İskenderun 4.İcra Dairesi tarafından 19 Eylül 2014 tarihinde saat 10:30 ile 11:20 arasında ihaleye çıkıyor...

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun'da kurulan 260 konteynerde yaşam başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde Arkas Holding tarafından 260 konteynerin kurulumu tamamlandı ve afetzedelere teslim edildi.

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay İskenderun'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay İskenderun'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay İskenderun konut projesi...

TOKİ'den Hatay İskenderun'a millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Frenk Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Hatay İskenderun için kamulaştırma kararı!

Hatay ili İskenderun ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay İskenderun için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili İskenderun ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Hatay İskenderun 2020 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun 2020 projesinde yer alan 10 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi için başvurular başladı.

Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinde yer alan 30 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ İskenderun 1008 konut ihalesi 28 Mayıs'ta!

Hatay İlİ iskenderun İlçesi Düğünyurdu Mahallesi 2.Etap 1008 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (E-İHALE) ihalesi 28 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? Hatay İskenderun 2. Etap TOKİ 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları!

TOKİ Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları bugün başlıyor. Orta Gelir Grubu kapsamında satışa sunulan 101 konut için 1.115,18  TL taksit ödemesi bulunuyor. 

Hatay İskenderun'da riskli alan ilan edildi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Hatay İskenderun'daki bazı alanlar riskli alan ilan edildi..

Hatay iskenderun icra haberleri Haberi

Hatay iskenderun icra haberleri

İskenderun 4.İcra Dairesi Hayat İli İskenderun İlçesi'nde yer alan krom maden ocağını ve taş ocağını 2 milyon 750 bin TL bedelle satıyor. Satışları açık arttırma usulüyle yapılacak olan taşınmazlar, 19 Eylül 2014 tarihinde saat 10:30 ile 11:20 arasında ihaleye çıkacak.


İlk taşınmaz olan krom maden ocağında hiçbir tesisleşme bulunmuyor. Ulaşımı oldukça zor olan taşınmazdan, üretilecek olan madenin sevk edilme işlemleri maliyet artıcı unsurlar arasında yer alıyor. Sadece yer altı üretim yöntemleriyle çalışma yapılması elzem haline gelen madende tenör tespiti için analiz yapılmamıştır.


Limana yakın, piyasa şartlarında aranan bir malzeme olması, ulaşım ve nakliyat yolu olarak kullanılan yolu asfalt olma özelliğinde ikinci taşınmaz ise taş ocağı niteliği taşıyor. Rezerv miktarı fazla olan ocak, II-A maden grubuna giriyor.


İhale İlanı


T.C İSKENDERUN 4.İCRA DAİRESİ'NDEN TAŞINMAZIN...