29 / 03 / 2024

Hayatpark teslimleri ne zaman

Hayatpark teslimleri ne zaman

Halkalı ' da inşaatı devam eden Hayatpark ' ta konutlar 4 ay erken teslim edilecek. Yoğun ilgi gören projede daire teslimleri Ocak 2015 ' te yapılmaya başlanacak...

Inİstanbul Lokal Nef teslimleri ne zaman?

E-5 karayoluna 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef teslimleri ne zaman?

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?1.067 konut, otel ve dükkanların olacağı Sone İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya'da inşa edilen Park Mozaik projesi Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı imzası taşıyor. Peki, Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde hayata geçirilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Proje 150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek. Peki Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 348 bin TL 'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje Nurol GYO imzası ile yükseliyor. Peki Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 100 'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

5 blok şeklinde yükselecek olan Nidapark Başakşehir projesinde daire alanların 88 metrekarede başlıyor. Proje Evvel İstanbul'un yanında yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükseliyor. Projede 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. Peki Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Hayatpark teslimleri ne zaman Haberi

Hayatpark teslimleri ne zaman

Halkalı'da inşaatı devam eden Hayatpark'ta konutlar 4 ay erken teslim edilecek. Yoğun ilgi gören projede daire teslimleri Ocak 2015'te yapılmaya başlanacak.


Halkalı ve Basın Ekspresi lokasyonunda yer alan Hayatpark İstanbul projesinde, daire teslimleri Ocak 2015'te başlıyor. Hayatpark Konsorsiyumu sözcüsü Oktay Akyüz, projede artık sonlara geldiklerini belirterek, "HayatPark İstanbul projemiz lokasyonu, sosyal donatıları ve inşaat kalitesiyle yoğun ilgi gördü. Söz verdiğimiz dönemden en az 4 ay öncesinden daire teslimlerine başlayacağız. İnşa sürecimiz 24 aydan daha kısa olacak. Ocak 2015'ten itibaren Hayatpark İstanbul projemizde yaşam başlayacak. Projemiz Avrupa'nın en büyük AVM'si Mall Of İstanbul'a 3 dakika mesafede. Araştırma hastaneleri, okullar ve üniversitelerle iç içe. Halkalı bölgesindeki projelere göre fiyat avantajımız da var. 2+1, 3+1 daire seçeneklerimizle aile yaşantısını hedef alan yaşam alanları...