27 / 04 / 2024

hikmet eraslan kimdir

hikmet eraslan kimdir

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

Hikmet Eraslan: 5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli hedefliyoruz!

Antalya’da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Eraslan, "5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı hedeflliyoruz" dedi.

Dosso Dossi 5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açmayı planlıyor!

Dosso Dossi 5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açmayı planlıyor. İş tatili konseptiyle her yıl düzenlediği moda fuarı ve şovunda 10 bin yabancı ziyaretçiyi Antalya'da ağırlayan Dosso Dossi, turizm sektörüne de girdi.

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Dosso Dossi, Yenikapı'da 10 milyon dolara otel yapacak!

Dosso Dossi, ayakkabı, kadın, erkek ve çocuk mağazacılığının ardından 10 milyon dolar yatırımla ev tekstili mağazacılığına adım atıyor. Dosso Dossi Holding Başkanı Hikmet Eraslan, fuar işleri ve markalarını franchise şeklinde yurt dışına açacaklarını söylüyor.

Dosso Dossi'nin Halkalı projesinde ilk kazma 2017'de vurulacak!

Proje için ilk kazmayı Ocak 2017’de vuracaklarını bildiren Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, inşaatı 18 ayda tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Hikmet Eraslan: 5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli hedefliyoruz!

Antalya’da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Eraslan, "5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı hedeflliyoruz" dedi.

Dosso Dossi Otelleri 3. otelini Sefaköy'de açacak!

Antalya'da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Hikmet Eraslan 5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı hedeflediklerini belirtti.

Hikmet Şişecioğlu kimdir?

Ağrı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu kimdir? Hikmet Şişecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hikmet Şişecioğlu ne zamandan beri, Ağrı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Hüseyin Çalık kimdir?

Son günlerde iftas erleme süreci yaşayan ATAÇ İnşaat ve Sanayi A.Ş. 1960 yılında Hikmet Ataman ve Hüseyin Çalık tarafından kurulmuştu. Peki, Hüseyin Çalık kimdir?

Hikmet Haspolatlı kimdir?

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm zirvesi konuşmacılarından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı kimdir? İşte Hikmet Haspolatlı'nın biyografisi...

Hikmet Soysal kimdir?

Vizyon Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı olan M. Hikmet Soysal kimdir? M. Hikmet Soysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte M. Hikmet Soysal'ın biyografisi...

Arif Hikmet Koyunoğlu kimdir?

1888-1982 yılları arasında yaşayan Mimar Arif Hikmet Koyunoğlu kimdir? Arif Hikmet Koyunoğlu yaşamı boyunca hangi eserleri hayata geçirdi? İşte Mimar Arif Hikmet Koyunoğlu ve eserleri...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

hikmet eraslan kimdir Haberi

hikmet eraslan kimdir

Bugün beş farklı sektörde faaliyet gösteren Dosso Dossi Holding'in amiral gemisi Dosso Dossi Fashion Show. 10 yılı geride bırakan fuar, iş ile tatili birleştiren, yüzlerce markayı binlerce müşteri ile buluşturan dev bir organizasyon. Holding fuar organizasyonu dışında son zamanlarda turizm sektörüne de yatırımlar yapıyor. Şu anda iki oteli var. Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki oteli bulunuyor. Üçüncü otelini de İstanbul Yenikapı'ya yapıyor. Buradaki otelin ismi de Mid Town olacak. Arkadaşımız Kerem Köfteoğlu geçen hafta 9. Resort Turizm Kongresi'ni izlemek için Antalya'da idi. Burada Holding'in yeni otel yatırımıyla ilgili bilgilere ulaşmış.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan'dan aldığı bilgilere göre, otelin temelleri iki aya kadar atılacakmış. İstanbul Yenikapı'da Marmaray...