19 / 04 / 2024

Hilti Türkiye iletişim

Hilti Türkiye iletişim

Hilti’nin Türkiye birimi ile dünyanın en büyük asansör ve yürüyen merdiven tedarikçilerinden biri olan Schindler iş dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı yeni yıl kutlaması ile 2015’e “merhaba” dedi.

Hilti Türkiye mağazalarında konsept değiştiriyor!

Hilti, farklı iş kollarındaki müşterilerinin ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek ve uygulama yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla markasının yenilikçi ve inovatif yapısına paralel olarak Türkiye’deki mağazalarının konseptini değiştiriyor.

Hilti Türkiye yeni nesil ofisine taşındı!

Hilti Türkiye, yeni taşındığı açık ofisinin konseptiyle tüm dünyadaki Hilti ofisleri arasında bir ilke imza attı. Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri seçilen Hilti Türkiye, dinamik, şeffaf ve inovatif yeni nesil ofisine taşındı.

Hilti Türkiye'de 27 Mayıs'ta basınla buluşuyor!

35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nden doğan ve bugün 6 kıtada, 120’den fazla ülkede 21 bin çalışanı ile inşaat endüstrisinin global jenerik markası haline gelen Hilti, Türkiye’de ilk kez basınla bir araya geliyor.

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

İngiliz gazeteden çarpıcı seçim analizi: Erdoğan’ın politikaları Türkiye’nin ekonomisine zarar veriyor!

İngiliz Financial Times, seçim öncesi Türkiye ekonomisini analiz etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ekonomideki risklere dikkat çekilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın para politikalarının ekonomiyi tehdit ettiği ileri sürüldü.

Seçim sonrası Türkiye'nin kredi risk primi fırladı!

Seçim sonrasında piyasalarda ilk fiyatlamalarda risk primi fırladı. Türkiye'nin 5 yıllık risk primi seçim sonrası ilk fiyatlamalarda 600 baz puanın üstünü gördü.

Seçim sonrası Türkiye ekonomisini neler bekliyor? İşte banka banka seçim senaryoları! Dolar, faizler ne olacak?

Seçim sonrası Türkiye ekonomisi ve piyasalara ilişkin senaryolar havada uçuşuyor. Dünyaca ünlü dev bankalar ve finans kuruluşları, mayıs ayında yapılacak seçimlerin sonucuna göre para piyasaları ve makro ekonomiye ilişkin beklentilerini paylaşıyor.

Rusya'nın açıklaması şok yarattı! Türkiye nasıl etkilenecek?

Rusya tahıl koridoru anlaşmasından çekildiğini duyurdu. Dünya alarma geçti. BM'den iletişim halindeyiz açıklaması geldi. Peki bundan sonra ne olacak? Türkiye nasıl etkilenecek?

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Hilti Türkiye'den 'Galata Kulesi' açıklaması!

Dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumundan bulunan Hilti Türkiye, Galata Kulesi restorasyon çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Türkiye'nin Otomobili, Bilişim Vadisi'ne ilgiyi artırdı!

Türkiye'nin Otomobili'nin Kocaeli'de bulunan Bilişim Vadisi'nde yer alması, Aralık'tan bu yana vadide yer almak isteyen firma sayısını yüzde 50 oranında artırdı.

En yüksek kazanç bilgi ve iletişim sektöründe!

Türkiye'de geçen yıl en yüksek yıllık ortalama brüt kazancı, 100 bin 467 lirayla bilgi ve iletişim faaliyetlerinde çalışanlar elde etti.

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Hilti Türkiye iletişim Haberi

Hilti Türkiye iletişim

İnşaat sektörünün global jenerik markası Hilti’nin Türkiye birimi ile dünyanın en büyük asansör ve yürüyen merpen tedarikçilerinden biri olan Schindler iş dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı yeni yıl kutlaması ile 2015’e “merhaba” dedi. Hilti Türkiye ve Schindler ev sahipliğinde, Rahmi M. Koç Müzesi Halat Restaurant’da gerçekleşen organizasyonda, Hilti Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Mehmetçik Kalay ve Schindler Genel Müdürü Gaetano Conca 2014 yılını değerlendirerek 2015 yılı için hedef ve beklentilerini paylaştı. İş ortaklarına en kaliteli ürün ve hizmet sunan İsviçre kökenli bu iki firma, verimli ve eğlenceli bir geceye imza attı.


Burhan Öçal Perküsyon Şovuyla Geceye Renk Kattı…


Dünyaca ünlü perküsyon sanatçısı Burhan Öçal’ın İstanbul Oriental Ensemble orkestrasıyla keyifli anlar yaşattığı gecede Hilti Türkiye ve Schindler iş ortakları ile biraraya...