29 / 03 / 2024

Hilti Türkiye projeleri

Hilti Türkiye projeleri

Binaların röntgenini çeken Hilti, yapı elemanlarını güvenle sabitliyor ve yangına karşı önlem sunuyor Yüzölçümünün yüzde 92’si deprem kuşağında yer alan ülkemizde, binaların depreme karşı güvenli olması hayati önem taşıyor.

Hilti Türkiye büyümeye devam ediyor!

İNOVATİF ürünleri ve çözüm odaklı yaklaşımı ile inşaat profesyonellerinin vazgeçilmezi olan Hilti Türkiye, 2014'te yüzde 35 büyüme ile talihinin en yüksek büyüme rakamını gördü.

Hilti Türkiye pazarına 24 yeni ürün sunacak!

İnşaatçıların tercihi olan Hilti Türkiye, 2014 yılını yüzde 35 büyüme ile kapattı. 2015 yılında ise en az yüzde 20 büyüme öngören Hilti Türkiye'nin hedefi, her yıl ortalama yüzde 20 büyümek.

Hilti Türkiye yeni yıl kutlamasında iş ortaklarıyla buluştu!

Hilti’nin Türkiye birimi ile dünyanın en büyük asansör ve yürüyen merdiven tedarikçilerinden biri olan Schindler iş dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı yeni yıl kutlaması ile 2015’e “merhaba” dedi.

Hilti, Türkiye’de insan kaynağına büyük yatırım yapıyor!

188 çalışanının yaptığı iş hacmi ile son 4 yılda yüzde 30 büyüyen Hilti Türkiye, Hilti Global için yetenek havuzu olmayı hedefliyor.Hilti, dünya genelinde yaklaşık 21 bin çalışanıyla, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor

Hilti Türkiye'de 27 Mayıs'ta basınla buluşuyor!

35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nden doğan ve bugün 6 kıtada, 120’den fazla ülkede 21 bin çalışanı ile inşaat endüstrisinin global jenerik markası haline gelen Hilti, Türkiye’de ilk kez basınla bir araya geliyor.

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Türkiye'nin 81 ilinde kiralık sosyal konut üretilmeli!

Türkiye'de son iki yıldır konut ve kira fiyatları uçtu, ev satış oranları düştü. Konut satışlarında düşüş gerçekleşirken uzmanlar sosyal konut projeleri ve KDV indirimleri uygulanması tavsiyesinde bulunuyor.

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

İşte Türkiye'nin mega projeleri!

Türkiye'de 2023 vizyonu kapsamında mega projeler hayata geçirildi. O projeler, gündeme damga vurdu. İşte o projeler... 

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Hilti Türkiye'den 'Galata Kulesi' açıklaması!

Dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumundan bulunan Hilti Türkiye, Galata Kulesi restorasyon çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik. Asırdır çözülmemiş sorunları çözdük, bitmeyen projeleri tamamladık" dedi...

Katar ve Türkiye arasında 'kentsel dönüşüm' anlaşması!

Katar ve Türkiye arasında ‘Şehircilik İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Buna göre iki ülke ortaklaşa kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilecek.

Türkiye’deki konut projeleri Arap dünyasında tanıtılacak!

TÜRAP ve TurabExpo, tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek “Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı”nda bin 500 Arap yatırımcı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşacak.

Türkiye’nin dev projelerinde İtalyan GBC markalı ürünler kullanılıyor!

Türkiye temsilciliğini yürüten Habib Makina iş birliği ile Türkiye’deki işlerini büyüten GBC, son dönemde Türkiye’nin en büyük projeleri olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve Çanakkale Boğazı köprüsü inşaatlarına ürün temin etti.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

Babacan'dan Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Babacan Yapı, Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleri ile Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor..

Hilti Türkiye projeleri Haberi

Hilti Türkiye projeleri

Yüzölçümünün yüzde 92’si deprem kuşağında yer alan ülkemizde, binaların depreme karşı güvenli olması hayati önem taşıyor. Ancak bilinenin aksine bu güvenlik sadece binanın depremde yıkılmaması anlamına gelmiyor. Hayati risklerin ve yaralanmaların önlenmesi için binanın sağlamlığı kadar elektrik tesisatı, asansör, dış cephe gibi yapı elemanlarını sabitleyen dübellerin ve taşıyıcı sistemlerin sağlamlığı da önemli. Doğalgaz ve elektrik kaçağı gibi nedenlerle gerçekleşebilecek yangınlara karşı ise pasif yangın durdurucu ürünler kullanılması gerekiyor. Bu önlemler alınmadığı takdirde, deprem sırasında bina içinde gerçekleşen bir kaza domino taşı etkisiyle pek çok kazayı beraberinde getiriyor. İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yön veren Hilti, yapı elemanlarının birbirine bağlanması, dış cephe, asansör ve tesisatların sabitlenmesi gibi binanın pek çok alanında kullanılan C2 Belgeli dübelleri ve 4 saate...