29 / 03 / 2024

Hitit Üniversitesi bina yapım işi ihalesi

Hitit Üniversitesi bina yapım işi ihalesi

Hitit Üniversitesi Osmancık MYO, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Açık Spor Sahası ve Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Laboratuvarı Tadilatı Yapım İşi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

Koç Üniversitesi 4 ek bina inşa ediyor!

2014'ten bu yana  Koç Üniversitesi'nin eğitim ve araştırma faaliyetleri alanında hizmet veren  Koç Üniversitesi Topkapı Kampüsü'ne 4 ek bina inşa edilecek. 

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

Doçent Viktor Bokov: Deprem vergileriyle çok bina inşa edilemez!

Rusya Hidrometeoroloji Üniversitesi Jeofizik Uzmanı Doçent Viktor Bokov yaptığı açıklamada deprem vergilerinin tahminlerin iyileştirilmesi için kullanılması gerektiğini, bu paralarla çok bina inşa edilemeyeceğini söyledi

İstanbul Üniversitesi öğrencileri isyanda: Bina başımıza yıkılacak!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin geçici olarak öğrenim gördükleri Vefa Ek Binası yaşanan 5.8'lik deprem sonrası ağır hasarlar almıştı. Öğrenciler, eğitim gördükleri okulda can güvenliği istediklerini tekrar yineledi.

İstanbul Üniversitesi Vefa binası çökme riski taşıyor!

İstanbul Üniversitesi'in Vefa ek binası çökme riski ile karşı karşıya. Bina için çürük raporu verildiğini belirten öğrenciler, binada eğitim görmek istemediklerini ifade ettiler...

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne millet bahçesi yapılmasına öğrencilerden tepki!

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne inşa edilecek millet bahçesi için 14 milyon TL harcanacak. Bazı ağaçlık bölgelere bina yapılması planlanan projeye öğrenciler büyük tepki gösteriyor.

Çorum'da KOBİ hastanesi kurulacak!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum'da Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği tarafından "KOBİ hastanesi" kuracaklarını söyledi.

Manisa Demirci Meslek Yüksekokulu'na ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksekokulu'nun olduğu binanın yan tarafında Manisa Büyükşehir Belediyesine ait olan arsa, meslek yüksekokuluna ek bina yapılmak üzere üniversiteye bedelsiz devredildi

İstanbul Üniversitesi öğrencilerinden 'hasarlı bina' eylemi!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’de depremde oluşan hasarlar nedeniyle öğrenciler derslere girmeyerek oturma eylemine başladı...

Karbon elyaflı bina depreme daha dayanıklı!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Dowaksa firması tarafından bina onarım ve güçlendirmelerinde karbon elyaf kullanımına yönelik yürütülen proje başarıyla tamamlandı..

Çankaya Üniversitesi'nden bina yapım ihalesi 30 Mayıs'ta!

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Yarışması'nda Erzurum Teknik Üniversitesi 1. oldu!

2019 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın birincisi belli oldu. Bu yıl beşincisi düzenlenen yarışmanın galibi Erzurum Teknik Üniversitesi ilan edildi.

Hitit Üniversitesi bina yapım işi ihalesi Haberi

Hitit Üniversitesi bina yapım işi ihalesi

Hitit Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Hitit Üniversitesi Osmancık MYO, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Açık Spor Sahası ve Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Laboratuvarı Tadilatı Yapım İşini ihaleye çıkarıyor. 


İhale; 12 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.  Söz konusu tadilat işi 100 gün sürecek. 


İhale; Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı İhale Salonu Kuzey Kampiis Yerleşkesi Çevre Yolu Bulvarı No: 10'da yapılacak. 


İHALE İLANI


2014/87842 BİYOLOJİ LAB.TADİLT HİTİT ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 4609


BİNA TADİLATI YAPTIRILACAKTIR


YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLİĞİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI


HİTİT ÜNİVERSİTESİ


Osmancık MYO, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Açık Spor Sahası ve Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Laboratuvarı Tadilatı Yapım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale...