19 / 04 / 2024

Hitit Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi

Hitit Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi

Hitit Üniversitesi Osmancık MYO, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Açık Spor Sahası ve Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Laboratuvarı Tadilatı Yapım İşi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

Sosyal medya sallanıyor! Boğaziçi Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi her an kapatılabilir!

Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı fakülteler hakkında kapatma ve bölme kararları verildiği öğrenildi. Sosyal medya Boğaziçi Üniversitesi haberi ile sallanıyor. İşte ayrıntılar...

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

Çorum'da KOBİ hastanesi kurulacak!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum'da Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği tarafından "KOBİ hastanesi" kuracaklarını söyledi.

Çorum’da yapay zekalı 'akıllı evler' yapılacak!

Hitit Üniversitesi ve Turkuaz Yapı tarafından hayata geçirilen “Akıllı ve Ergonomik Ev Otomasyon Sistemleri” projesiyle ilgili çalışmalar başlıyor.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanesi'ne yeni otopark!

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümüne otopark yapılması için çalışmalara başlandı.

Çorum Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü açıldı!

Çorum’da Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nün açılışı yapıldı. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e düzenlenen törende ‘Fahri Doktora’ ünvanı verildi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi yarın açılıyor!

Çorum'da inşa edilen Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi açılışı yapılacak.

Hitit Üniversitesi İskilip MYO'ya yeni bina!

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu'nun kaba inşaatı 4 kat olarak tamamlanarak önceden planlandığı şekilde Hitit Üniversitesi Rektörlüğüne devredildi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi bu ay açılıyor!

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bu ay hizmet vermeye başlayacak.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi son durum!

Hedef Halk Gazetesi yazarı Mustafa Demirer bugünkü yazında Çorum'da yeni yapılacak olan hastanenin detaylarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Çorum Hitit Üniversitesi'ne yeni spor salonu!

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi'nin yapımı devam eden spor salonu inşaatını inceledi.

Çorum Hitit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu'na yeni kampüs inşa ediliyor. Kampüs 2017-2018 eğitim-öğretim yılında hizmete girecek.

Hitit Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi Haberi

Hitit Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi

Hitit Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Hitit Üniversitesi Osmancık MYO, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Açık Spor Sahası ve Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Laboratuvarı Tadilatı Yapım İşini ihaleye çıkarıyor. 


İhale; 12 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.  Söz konusu tadilat işi 100 gün sürecek. 


İhale; Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı İhale Salonu Kuzey Kampiis Yerleşkesi Çevre Yolu Bulvarı No: 10'da yapılacak. 


İHALE İLANI


2014/87842 BİYOLOJİ LAB.TADİLT HİTİT ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 4609


BİNA TADİLATI YAPTIRILACAKTIR


YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLİĞİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI


HİTİT ÜNİVERSİTESİ


Osmancık MYO, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Açık Spor Sahası ve Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Laboratuvarı Tadilatı Yapım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale...