19 / 04 / 2024

hızlı tren açıldı mı

hızlı tren açıldı mı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "35 adet tünel, 26 viyadük, 52 köprü, 158 altgeçit, 83 üstgeçit, 669 menfez, bin 23 sanat yapısı ile yaklaşık 8,6 milyar liraya mal olan bu proje ülkemizin gurur abidelerinden biridir" dedi.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İzmir hızlı tren hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı tren projesinin 2026 senesinde tamamlanacağını duyurdu. İşte Uraloğlu'nun açıklaması ve haberin detayları...

Bakan Uraloğlu'ndan son dakika hızlı tren açıklaması! 52 il hızlı tren hizmeti alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2053 yılında Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı ve yol haritası kapsamında hızlı tren hizmeti alan kent sayısını 52'ye çıkartmayı planladıklarını açıkladı.

Türkiye yüksek hızlı tren ağıyla şehirleri birbirine bağlıyor: Hangi illere yeni hatlar geliyor?

Yüksek hızlı tren ağı 41 şehri kapsayacak şekilde genişletilecek. Resmi duyurunun ardından ulaşımda yaşanan bu gelişme tüm Türkiye’ye duyuruldu. İşte bu gelişmeyi bekleyen iller ve oluşturulması planlanan YHT hatları ve süresi hakkında detaylar haberin devamında yer alıyor...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı 2027'de açılıyor! Bakandan son dakika müjdesi: 1 yıl erken tamamlanacak! 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılışı 2027'de gerçekleştirilecek. Bakan Uraloğlu, hattın 1 sene erken tamamlanacağını belirtti. Peki Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda hangi duraklar var? 

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Yerli ray kullanılarak yapılan Ankara-Sivas Hızlı tren hattı yarın açılıyor!

Yarın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamasına göre, Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir yolculuk gerçekleştirilecek.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

O iki şehir arası yolculuk 12 saat yerine 2 saate düşecek! Hızlı tren ne zaman açılacak!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni hızlı tren hattının ne zaman açılacağını kamuoyuna duyurdu.

Ankara-Sivas hızlı tren seferlerinin açılmasına son 5 gün kaldı!

Binlerce kişinin heyecanla beklediği Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın 26 Nisan'da açılması planlanıyor.

İstanbul - Ankara Hızlı Tren detayları bir bir geliyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul - Ankara Hızlı Tren projesi ile ilgili konuştu. Peki İstanbul - Ankara Hızlı Tren ne zaman açılacak? 

hızlı tren açıldı mı Haberi

hızlı tren açıldı mı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, hızlı tren açılışından duydukları gururu dile getirerek, "35 adet tünel, 26 viyadük, 52 köprü, 158 altgeçit, 83 üstgeçit, 669 menfez, bin 23 sanat yapısı ile yaklaşık 8,6 milyar liraya mal olan bu proje ülkemizin gurur abidelerinden biridir" dedi.


Bakan Elvan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın (YHT) açılışında, Türk milletinin bu vatan için taş üstüne taş koyan herkesi hayırla yad ettiğini belirterek, Türk halkının her şeyi gören ve değerlendiren bir feraseti olduğunu söyledi.


AK Parti ile millete hizmet yolunda, taş üstüne taş koymanın ötesinde, dağları delen Ferhat misali tüneller açtıklarını anlatan Elvan, memleketin en ücra köşesine yol götürdüklerini, hava yolunu halkın yolu yaptıklarını aktardı. Yurdun dört bir yanını demir ağlarla gerçek manada kendilerinin ördüğünü ifade...