25 / 04 / 2024

Hudson Nehri

Hudson Nehri

Ünlü modacı Diane von Fürstenberg ile milyarder iş adamı olan eşi Barry Diller, Manhattan’daki Hudson Nehri’ne bir ada yapmaya hazırlanıyor. Bütün izinler çıkarsa adanın yapımına 2016 yılında başlanacak.

Nehrin ortasına ada yaptırıyorlar!

Ünlü modacı Diane von Fürstenberg ile milyarder iş adamı eşi Barry Diller, Manhattan’daki Hudson Nehri’ne bir ada yapmaya hazırlanıyor. Bir ada yapmanın maliyeti ne kadardır?

Rusya, Ukrayna limanları ile Tuna Nehri depolarını vurdu! Tahıl fiyatları uçtu: Buğday yüzde 6 primlendi!

Rus birliklerinin Ukrayna limanları ve Tuna Nehri depolarını vurması tahıl fiyatlarında uçuşa neden oldu. İşte ayrıntılar...

Meriç Nehri 'doğal sit alanı' ilan edildi!

Türkiye ile Yunanistan sınırı olan Edirne'deki Meriç Nehri, doğal sit alanı ve nitelikli koruma alanı ilan edildi. 

Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi müjdesi!

Edirne'de bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hudson Yards New York'un en pahalı mahallesi! 

New York'un en pahalı mahallesi olarak bilinen Hudson Yards  Manhattan'da 28 hektarlık alan üzerinde inşa edildi. Miami Dolphins’in de sahibi olan milyarder Stephan Ross Hudson Yards'ın arkasındaki isim olarak biliniyor.

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Dicle Nehri etrafındaki çalışmalar sona erdi!

Dicle Nehri'nin ıslah edilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplu makineli çalışmaların tamamlanmasıyla ilçe olası taşkınlara karşı korumaya alınmış oldu. 

Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma kararı!

Küçük Su İşleri Projesi Kapsamındaki Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak..

Berdan Nehri'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve temeli Ocak ayında atılan Berdan Nehri projesinde ikinci etap çalışmaları başladı.

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Tarsus Berdan Nehri 1. Etap'ın temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından D-400 karayolu ile Molla Kerim Köprüsü arasında kalan alana yapılan Berdan Nehri 1. Etap projesinin temel atma töreni gerçekleşti.

Hudson Nehri Haberi

Hudson Nehri

Ünlü modacı Diane von Fürstenberg ile milyarder  iş adamı olan eşi Barry Diller, Manhattan’daki Hudson Nehri’ne bir ada yapmaya hazırlanıyor. 9 bin 710 metrekareyi kaplayacağı düşünülen adanın kamu parkı ve performans alanı olarak kullanılacak. Peki sıfırdan bir ada yapmanın maliyeti ne kadar olabilir? Maliyet, 170 milyon dolar (380 milyon TL). Ada için bu ücreti gözden çıkaran çift, geri kalan parayı da bağımsız kuruluşlardan destek olarak bekliyor. Bütün izinler çıkarsa adanın yapımına 2016 yılında başlanacak....