20 / 04 / 2024

Hüseyin Durak turizm erdek

Hüseyin Durak turizm erdek

Marmarabirlik'e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durak. Kooperatif Başkanı Durak Erdek'te turizm ve zeytincilik alanında açıklamalarda bulundu...

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Hüseyin Acun Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Acun Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Acun tarafından kuruldu. 

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Hüseyin Baraner: Mersin butik otellere yönelmeli!

Mersin'e gelen Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner, sektör temsilcilerine tavsiyelerde bulundu. Baraner, turizm anlamında çok şeye sahip olan Mersin'in mutlaka EXPO"ya aday gösterilmesini istedi.

Hüseyin Gürlesin: Pamukkale'de turizm için havaalanı ve hızlı tren olmalı!

Pamukkale'nin yerel yönetimlere verilmesini isteyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, DRT Denizli'de katıldığı Güne Bakış programında havaalanı, otoyol ve Pamukkale ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Ayaz: Başiskele turizm şehri olacak!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz muhtarlar ile bir araya geldi. Ayaz, “ Başiskele her geçen gün gelişiyor. Hayat şehri ilçemiz yakında turizm şehrine dönüşecek ” dedi.

Hüseyin Çalışkan: Kız Kalesi'nde artık 12 ay boyunca turizm olacak!

Mersin'in turizm merkezi Kızkalesi'nde yapılan yatırımlar sayesinde, kıyılardaki hareketlilik artık yılın 12 ayı devam edecek. Hüseyin Çalışkan: Kızkalesi'nin sezon dışında özellikle yabancı turistlerin gözdesi olduğunu söyledi.

Hüseyin Durak: Erdek turizmi do zeytinciliği de darbe alacak!

Marmarabirlik'e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durak. Kooperatif Başkanı Durak Erdek'te turizm ve zeytincilik alanında açıklamalarda bulundu...

Hüseyin Yakar: Gönen ülkenin en önemli termal turizm merkezi olacak!

Gönen Belediye Başkanı ve Gönen Kaplıcaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, 5 yıl içerisinde ilçeye yapılacak olan termal yatırımlarıyla Gönen'in ülkenin önemli termal turizm merkezlerinden biri olacağını söyledi.

TMMOB Mimarlar Odası: Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nde çıkan yangın aydınlatılsın!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Şubesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı koruması altındaki tarihî Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün kül olmasının aydınlatılmasını istedi. Şubenin Genel Sekreteri Mücella Yapıcı,yaşanan olayla ilgili bir şaibe olup olmadığı araştırılsın

Hüseyin Aslan Bayraklı projelerini açıkladı!

DSP adayı Hüseyin Aslan, Smyrna, teleferik hattı, meydan, deniz suyu havuzu ve alışveriş merkezi projeleriyle Bayraklı'ya bir turizm kenti vizyonu ve eğlence merkezi kimliği kazandıracaklarını belirtti...

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm ile Bayraklı marka bir kent olacak!

DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, meclis üyesi adaylarını basın karşısına çıkararak, halka tanıttı. Aslan yaptığı konuşmada, Bayraklı'nın tüm sorunlarını yakından bildiğini vurguladı...

Hüseyin Durak turizm erdek Haberi

Hüseyin Durak turizm erdek

Marmarabirlik'e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durak. Kooperatif Başkanı Durak ile Erdek'in zeytinciliğini. 1/100 binlik plana göre bölgeye kurulacak sanayi tesislerinin turizme ve zeytinciliğe etkilerini ve zeytinciliğin geleceğini konuştuk.


Kooperatifinize bağlı kaç üye var? Bu alım doneminde, üyelerinizden ne kadar zeytin aldınız? 

- 5100 dolayında üyemiz bulunuyor. 22 Ekim 2014 te başlattığımız alımlarımızda. 4 bin ton alım gerçekleştirdik. Bunun 3800 tonu sofralık, 200 tonu ise yağlık. Alım dönemi sonunda hedefimiz, yaklaşık 5500 tona ulaşmak. 


1/100 binlik Çevre Düzeni Planı'na göre Erdek Körfezi yöresine ağır sanayi tesisleri kurulacak. 

Bu tesisler, zeytinciliğin geleceğini sizce nasıl etkiler? 

- Yalnız zeytinciliğin değil. Erdek turizminin de çok olumsuz etkileneceğini düşünüyorum, önce turizmden başlayayım. Bir donemler Tatlısu ve Aşağı Yapıcı mahalleleri de turizmin...