16 / 04 / 2024

Hüseyin Tosun kula

Hüseyin Tosun kula

Manisa Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun kimdir? Hüseyin Tosun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Tosun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Tosun..

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Kula Belediye Meclisi 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Kula Belediye Meclisi, 2019'un  ilk toplantısının birinci oturumu Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında yaptı.

Kula yatırımları masaya yatırıldı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’le birlikte Kula’ya yapılan yatırımları değerlendirdi.

Kula'ya zahire pazarı yapılacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında; Hayvan pazarı yapılması planlanan alanın bir bölümünün ayrılarak zahire pazarı yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Kula'nın altyapısı mercek altında!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek, MASKİ’nin ilçede hayata geçirdiği altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Kula Sanayi Sitesi’nin çehresi değişiyor!

S.S. Kula Küçük Sanayi Sitesi’nde görüntü kirliliği oluşturan noktalardaki hurdalar kaldırılmaya başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, temizleme çalışmalarının tamamlanmasıyla çevre ve peyzaj düzenlemelerinin başlayacağını söyledi.

Manisa Kula'ya yeni mezbaha geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kula’da hayata geçireceği yeni mezbaha binası inşaatı için çalışmalar başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mezbahanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak, yeni mezbaha ile kasap esnafını büyük bir sorundan kurtaracaklarını söyledi

Manisa Kula'ya yeni hastane müjdesi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa İl Sağlık Müdürü Hakan Bayrakçı’yı makamında ağırladı. Başkan Tosun, İl Sağlık Müdürü Bayrakçı ve beraberindeki heyet ile birlikte Kula’ya yapılacak yeni hastane arazisinde incelemelerde bulundu.

Manisa Kula’ya 32 ayda 32 dev yatırım!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Kula’da hayata geçirdiği ve önümüzdeki dönemde ilçede yapılacak yatırımların değerlendirildiği toplantı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un da katılımıyla MASKİ’de gerçekleştirildi.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Tosun: 2017 Kula'da yatırım yılı olacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Tosun, tarih ve kültür kenti Kula'da huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerle dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirtti.

Manisa Kula yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un düzenlediği yemekte bir araya gelerek yeni projeler hakkında istişarelerde bulundular.

Manisa Kula'da yeni hizmet binaları yükselecek!

Kula Belediye Meclisi, 2016 yılının son toplantısını Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Tosun, 2017 yılında hizmetlerin giderek artacağının müjdesini vererek gelecek yılda Kula’da yeni hizmet binalarının yükseleceğini ve dev yatırımların yapılacağını söyledi.

Hüseyin Tosun kula Haberi

Hüseyin Tosun kula

Hüseyin Tosun kimdir?

Hüseyin Tosun, 1987-2003 yılları arasında Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığında Kula'da görev yaptı. 2004-2009 yılları arasında Ak Parti Kula İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. 


2013 yılında  Kula Genç İş adamları Derneği  Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devraldı.  Tarım ve Hayvan ürünleri ticareti ile uğraşan Hüseyin Tosun  Kevser Süt Yönetim Kurulu Başkanlığına ayrıca Kula Birlik A.Ş.Yönetim Kurulu üyeliği'ne de devam etmektedir.  


30 Mart Yerel Seçimlerinde MHP'den Belediye Başkanlığına seçildi. Halen Kevser Süt Yönetim Kurulu Başkanlığı'na devam etmektedir, Evli ve üç çocuk...