26 / 04 / 2024

Hüsnü Gürpınar inşaat sektörü

Hüsnü Gürpınar inşaat sektörü

3 kat izni ile ilgili belediyelerde tıkanan imar düzenlemeleri inşaat sektöründe büyük krize yol açtı. Birçok projenin askıya alınması, bazı firmaları batma noktasına getirdi. Herkes sorunun çözülmesini bekliyor.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

KİPTAŞ Gürpınar projesinde hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalıyor!

KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje alanında riskli yapıların yıkımı sürüyor. Aynı zamanda hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Söğüt ve Hacı Söğüt ortaklığında kuruldu.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

Van Gürpınar'da bazı evler hasar gördü!

Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem, Gürpınar ilçesine bağlı Elaçmaz Mahallesi'ndeki bazı evlerin hasar görmesine sebep oldu...

Salda Gölü’nde inşaat başladı!

Salda Gölü'nde inşaat çalışmaları başladı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Salda Gölü’ndeki iş makinelerinin çalışma görüntüsünün yer aldığı bir video paylaştı...

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Gül tarafından kuruldu. 

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Hüsnü Gürpınar inşaat sektörü Haberi

Hüsnü Gürpınar inşaat sektörü

İnşaat sektörünün durma noktasına gelmesine rağmen, aylardır sorunun çözülmemesi büyük tepki topluyor. Konuyla ilgili görüş belirten İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, "Ortada bir problem var. Bunun çözümü de belli ama kimse üzerine düşeni yapmıyor" şeklinde konuştu. 


Çözümün net olduğunu ifade eden Gürpınar, "Biz bir yol haritası belirledik. 

Projelere 3 katlı ve 3 katın gerekleri yerine getirilerek 2 kat ruhsatı verilebilir. Üçüncü kat ise revizyon imar planının onayından sonra, tadilat ruhsatı alarak yapılabilir" dedi. 

Bu konuda ortaya sundukları önerinin kabul edilmediğini ifade eden Gürpınar, inşaat sektörünün böyle devam ederse daha da geriye gideceğini savundu. 

Büyiıkşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin sürekli topu birbirine attığını söyleyen Gürpınar, "Belediyelerin duyarsıluııduğu SATSO'dan ise en ufak bir ses çıkmıyor" diye konuştu. 


Yeni...