20 / 04 / 2024

İBB ağaç aş çalı alacak mı

İBB ağaç aş çalı alacak mı

Alım garantisi ile Anadolu’da üretimi teşvik ederek kalkınmayı ve istihdamı sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ‘Mevsimlik Çiçek’, ‘Lale’, ‘Gül’ ve ‘Buğday’dan sonra şimdi de ‘Çalı Üretimi’ sözleşmesi imzaladı.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Çağlayan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB,Çağlayan Meydanı'nı örnek teşkil edecek bir meydana dönüştürmek için çevredeki yapılaşmaya da müdahale edecek. Bu kapsamda meydanın çevresindeki binalar yıkılarak meydan yeniden düzenlenecek...

Mevlüt Uysal'dan metro açıklaması!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak" sözleri ile tartışma konusu olmuştu. Uysal bu açıklamasına karşın yeniden bir açıklama yaptı...

Çağlayan Bedir Camii büyüyor!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi’ndeki parkta bulunan Bedir Camii'nin alanı büyüyor. Cami ile alınan büyüme kararı İBB Meclisi'ne sunuldu...

İstanbul'da bu yıl açılacak 4 metro hattı!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal bu yıl sonu itibariyle açılacak 4 metro hattını açıkladı. İşte o 4 metro hattı...

Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi nazım imar planı tadilatı askıda!

İBB Gaziosmanpaşa İlçesi, Karlıtepe Mahallesi imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı..

İBB 7 arsayı satışa çıkarıyor!

İstanbul büyükşehir Belediyesi (İBB), Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda yer alan 7 adet arsayı satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 

Kartal Soğanlık'taki park alanı imara açıldı!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş zamanında veto edilen imar dosyalarından Kartal Soğanlık'taki bir parkı imara açan plan değişikliğini İBB Meclisi üçüncü kez onayladı.

İBB'den metro projeleri ihalelerinin iptali konusunda açıklama geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 6 adet metro projesinin iptal edildiği yönündeki haberler hakkında açıklamada bulundu. İBB, metro projelerinin değil, ihalelerinin iptal edildiğini belirtti...

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

İBB Ocak ayında 7 arsayı satışa çıkarıyor!

İstanbul büyükşehir Belediyesi (İBB), Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda yer alan 7 adet arsayı Ocak ayında satışa çıkarıyor. 

İBB'den "Kaçak katlar artık yasal" haberine açıklama!

İBB, geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi'nde "Kaçak katlar artık yasal" başlığı ile yayınlanan haberle ilgili kamuoyu açıklaması yaptı. 

İBB'nin açıklamasına Esra Boğazlıyan'dan yanıt!

İBB'nin Silivri açıklamasına Gazete Habertürk yazarı Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında yanıt verdi..

İBB ağaç aş çalı alacak mı Haberi

İBB ağaç aş çalı alacak mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi alım garantili üretimlerine bir yenisini ekledi. Anadolu’nun pek çok noktasında alım garantili üretim projesiyle binlerce insana ekmek kapısı olan ve göçün önüne geçilmesini sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi garanti alım sözleşmelerine bir yenisini ekledi ve Çalı Üretimi’ne başladı.


İBB Ağaç ve Peyzaj AŞ, İzmir’de düzenlenen 10. Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’ne katıldı. Sergi açılışı öncesinde Ağaç ve Peyzaj AŞ; uzun yıllardır ağaç, çalı ve mevsimlik çiçek alımı yaptığı Ödemiş, Urla, Torbalı ve Bayındır ilçelerindeki üreticilerle ilk defa alım garantili sözleşme imzaladı. 


Sözleşmeli üretim anlaşması imza törenine, Tarım Köyişleri ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Cabbar, İBB Park, Bahçeler...