19 / 04 / 2024

İBB çalı üretimi sözleşmesi imzalandı mı

İBB çalı üretimi sözleşmesi imzalandı mı

Alım garantisi ile Anadolu’da üretimi teşvik ederek kalkınmayı ve istihdamı sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ‘Mevsimlik Çiçek’, ‘Lale’, ‘Gül’ ve ‘Buğday’dan sonra şimdi de ‘Çalı Üretimi’ sözleşmesi imzaladı.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

Ekrem İmamoğlu'ndan dönüşüm açıklaması: Kamu kurumları birlikte çalışmalı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm ve depreme dikkat çekerek kamu kurumlarının birlikte çalışması gerektiğini dile getirdi. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hizmete alınan metrobüsler için tören düzenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kentin ulaşımı için iki sene içinde alınan ve kullanımda olan toplam 252 metrobüs için tören yaptığını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

İBB'nin 'Yabancıya konut satışı askıya alınsın' önerisine sektörden yanıt geldi!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce yaptığı açıklamada yabancılara konut satışının askıya alınmasının konut piyasasının dengelenmesi için olumlu olacağını söyledi. Söz konusu öneriye sektörden yanıt geldi...

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na tepki: Vatandaşlar tapusunun elinden alınacağını düşünüyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi. İmamoğlu, vatandaşların yerinden yurdundan olacağını, tapusunun elinden alınacağını düşündüğünü belirtti.

Türkiye doğal gaz ve petrol arayışında plan değişikliğine gitti! 2024 milat olacak

Türkiye'nin 2024 yılında yapacağı arama ve sondaj çalışmaları artacak. Gelecek yıl ham petrol ve doğal gaz arama ve üretimi kapsamında kara ve deniz alanlarında 250 kuyuda sondajlama yapılacak. İşte tüm detaylar...

İBB'den İstanbul’da iki baraj için kritik karar! Hangi iki barajdan su alınmayacak?

İstanbul’da Avrupa Yakası’nda bulunan ve su sağlayan Terkos ile Büyükçekmece barajlarında su seviyesinin kritik seviyelere inmesinden dolayı İBB, Büyükçekmece Barajı’ndan su alınmaması, Terkos Barajı’ndan ise yüzde 50 daha az su alınarak sistemin işletilmesine karar verildi.

ASO Başkanı Ardıç’tan dikkat çeken iş gücü açığı uyarısı! ‘Bu problem bir an önce ele alınmalı’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, sanayinin neredeyse bütün sektörlerinde iş gücü açığının gün geçtikçe artığını söyledi. Ardıkç, "Bu problemin bir an önce ele alınmasını istiyoruz. Aksi takdirde üretimi istediğimiz seviyelerde artırmamız ve geliştirmemiz mümkün olmayacak” diye konuştu.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

TMO resmen fındık alımlarına başlıyor! 60'a yakın noktada fındık alımı yapacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi'nde fındık üretimi gerçekleştirilen şehirlerde 60'a yakın noktada alım yapacaklarını belirterek, 21 Ağustos 2023 tarihinde sonra da randevuları açacaklarını dile getirdi.

İBB resmen açıkladı! İŞKUR üzerinden 160 kamu personeli alınacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İŞKUR üzerinden toplam 160 kamu personeli alımı yapıyor. Başvuru tarih ve kadrolar açıklandı. Fırsatı kaçırmayın, hemen başvurun! İşte İBB başvuru detayları...

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Çiftçiler hububat alım fiyatlarından memnun! Buğdayda ekim alanları arttı: 20 milyon ton buğday üretimi hedefleniyor!

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, buğday üretimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tiryakioğlu, 2023'te 20 milyon ton buğday üretimi hedeflendiğini belirtti. 

İBB çalı üretimi sözleşmesi imzalandı mı Haberi

İBB çalı üretimi sözleşmesi imzalandı mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi alım garantili üretimlerine bir yenisini ekledi. Anadolu’nun pek çok noktasında alım garantili üretim projesiyle binlerce insana ekmek kapısı olan ve göçün önüne geçilmesini sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi garanti alım sözleşmelerine bir yenisini ekledi ve Çalı Üretimi’ne başladı.


İBB Ağaç ve Peyzaj AŞ, İzmir’de düzenlenen 10. Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’ne katıldı. Sergi açılışı öncesinde Ağaç ve Peyzaj AŞ; uzun yıllardır ağaç, çalı ve mevsimlik çiçek alımı yaptığı Ödemiş, Urla, Torbalı ve Bayındır ilçelerindeki üreticilerle ilk defa alım garantili sözleşme imzaladı. 


Sözleşmeli üretim anlaşması imza törenine, Tarım Köyişleri ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Cabbar, İBB Park, Bahçeler...