19 / 04 / 2024

İBB sosyal konutları onarım işi

İBB sosyal konutları onarım işi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan sosyal konutların onarım işini 6 Kasım 2014 tarihinde saat 09.30'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 300 günde tamamlanacak.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

TOKİ Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutu tamamlandı, hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın tamamladığı sosyal konutlar için hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi.

Rusya'da sosyal konutların metrekare fiyatı yüzde 4 arttı!

Rusya İnşaat Bakanlığı’nın, sosyal yardım kapsamındaki konut alımları için belirlediği standart konut metrekare fiyatı 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yüzde 4 arttı.

Son 20 yılda İstanbul’daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut!

İstanbul'da kiralık ve satılık konutlarda kriz devam ederken uzman isimler ve devlet yetkilileri sosyal konutların çözüm olacağını belirtiyor. Ancak son 20 yılda İstanbul'daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı: Sosyal konutlar için bütçeye 16 milyar TL eklendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı açıklamasında, sosyal konut finansmanından deprem konutlarındaki son duruma kadar pek çok konu ile ilgili bilgi verdi.

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

Bakan Kurum duyurdu: İşte TOKİ’nin sosyal konutları için beklenen tarih

TOKİ’nin heyecanla beklenen sosyal konut projesinde yeni bir tarih açıklandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, heyecanla beklenen projenin kuraları ve teslimiyle ilgili tarih verdi.

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ'den sanal gerçeklik gözlüklü tanıtım! Vatandaş sosyal konutları sanalda gördü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yapılacak, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde yer alan evler sanal gerçeklik gözlüğüyle mega kent İstanbul'da vatandaşlara gösterildi.

TOKİ Osmaniye Merkez'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaninye'de kaç adet konut yapacak? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

10 soruda TOKİ Hakkari Çukurca sosyal konutları!

TOKİ'nin Hakkari Çukurca projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Çukurca projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Çukurca 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ Çankırı Orta sosyal konutları!

TOKİ'nin Çankırı Orta projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Orta projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Orta 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ Çankırı Çerkeş sosyal konutları!

TOKİ'nin Çankırı Çerkeş projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Çerkeş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Çerkeş 2022 sosyal konut projesi...

İBB sosyal konutları onarım işi Haberi

İBB sosyal konutları onarım işi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan sosyal konutların onarım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 300 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 6 Kasım 2014 tarihinde saat 09.30'da açık ihale usulü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü'nde yapılacak. 



İHALE İLANI:


2014/127910 İKN İBB SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLI- ĞI İHALE İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 358


İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ


BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR


MÜLKİYETİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZE AİT OLAN SOSYAL KONUTLARİN BAKIM ONARIM İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin 


ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası 2014/127910


1- İdaren in


a) Adresi Fuatpaşa Cad. No:66 Kat:2 MERCAN-EMİNÖNÜ FATİH/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası :2124553320 -2124495107


e) Elektronik Posta Adresi : [email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2- İhale konusu...