25 / 04 / 2024

İDO sefer sayısı

İDO sefer sayısı

Kuvvetli fırtına nedeni ile seferler iptal edildi. Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve de İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO'dan sömestr için ek sefer!

8 Şubat'a kadar her gün Yenikapı-Yalova hattında karşılıklı 13.30 hızlı feribot seferleri yapılacak. 27-2829 Ocak ve 02-03-04-05 Şubat'ta ise 11.10 KadıköyYenikapı-Bursa ve 14.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy ek seferleri yapılacak.

İDO'dan sefer iptali 10 Ocak 2015!

İDO 07.15 Yalova - Yenikapı ve 08.15 Yenikapı - Yalova hızlı feribot ile 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ve 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO bazı seferlerini iptal etti!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 12.10 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü, 12.30 Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot, 12.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı Deniz Otobüsü, 12.45 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü seferi yapılamayacak.

İDO hava koşulları nedeni ile bazı seferlerini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri'ninden ( İDO ) yapılan açıklamaya göre, İstanbul Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte o iptal edilen seferler...

İDO'dan sefer iptali!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bir seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.İDO'dan yapılan açıklamada, 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferinin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacağı bildirildi.

İDO 2 seferini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), resmi internet sitesinden bugün yapılacak 2 seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.İptal edilen seferler ve saatleri ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor...

Dünyadaki milyarderlerin sayısı ve servetleri azalıyor!

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes'un Milyarderler Listesi'nde yer alanların sayısı düşerken servetleri de aynı doğrultuda azalmaya başladı.

Petek sayısı faturayı etkiler mi? Petekler kaç derece olmalı?

Doğalgaz ve kombilere dair sorular havaların soğuması ile gündeme gelmektedir. Bu yüzden Petek sayısı faturayı etkiler mi? Petekler kaç derece olmalı? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte o yanıtlar!

Erken emeklilik şartları değişiyor mu? Erken emeklilikte yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Erken emeklilik milyonlarca çalışanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Çalışan kadın için doğum borçlanması, erkekler için ise askerlik borçlanması ile erken emeklilik imkanı sağlanması mümkündür. Peki erken emeklilik şartları değişiyor mu, yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Almanya'da iflas eden şirket sayısı arttı!

Almanya'da mart ayı şirket iflası yüzde 20'yi geçti. Konuya ilişkin açıklamada, " Şubat ayındaki ılımlı bir artışın ardından, martta şirket iflaslarının sayısı yeniden arttı, ve bu sefer daha güçlü." değerlendirmesi yapıldı.

Deprem sigortasında poliçe sayısı 10 milyonu geçti!

Türkiye'de zorunlu deprem sigortasında poliçe sayısı 10 milyon 28 bine ulaştı. Ek olarak Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK) toplam "deprem rezervi" Şubat ayı itibariyle 12 milyar liraya yaklaştı.

Deprem sigortası bulunan yapı sayısı mecliste!

Doğal afet sigortası kapsamında deprem sigortası bulunan yapı sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sinop'ta konaklama tesislerinin sayısı artırılacak!

Doğal güzelliğinin yanı sıra tarihi ve kültürel zenginlikleriyle de yıldızı parlayan Sinop'ta konaklama tesislerinin sayısının artırılması hedefleniyor.

Yaylalarda imar affına başvuru sayısı 100 bini geçti!

TOD (Türkiye Ormancılar Derneği) tarafından hazırlanan rapora göre, Karadeniz yaylalarında yapılan ve yaylaların doğal yapısını bozan kaçak yapıların affı için yapılan başvuru sayısı 100 bini geçti.

Türkiye'de deprem teminatlı konut sayısı 8 milyonu aştı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından açıklanan güncel rakamlara göre Türkiye'de Zorunlu Deprem Sigortası bulunan konut sayısı 8 milyonu aşarken, ülke genelinde sigortalılık oranı ise yüzde 50'ye yaklaşma seviyesinde. 

Sigortalı konut sayısı 7,5 milyona ulaştı!

Binalarda depremin doğrudan ve dolaylı neden olduğu maddi zararların karşılanması amacıyla çıkarılan "Afet Sigortaları Kanunu" kapsamında sigortalı konut sayısı, Ekim 2016 itibarıyla 7,5 milyonu buldu.

Çine'de bina kat sayısını yükseltmek çok zor!

Çine Belediye Meclisi toplantısındaki gündem dışı konuşmalarda ilçedeki bina kat sayısı da tartışıldı. Gündem dışı konuşmalarda AK Partili Üye Muhammet Doğan, İncirliova'daki 8-9 katlı yüksek binaları örnek gösterirken, "Çine'de 2-3 katlı binalarla cebelleşiyoruz. " dedi.

Doğa Okulları'nın sayısı 5 yılda 200'e ulaşacak!

Doğa Okullarının yeni sahibi, Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Saçaklıoğlu, "5 yıl içinde yapacağımız 500 milyon dolar yatırımla, okul sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Türkkan İnşaat sayısız projelerde başarılara imza atıyor!

Türkkan İnşaat, değerler ve çizdiği hedefler doğrultusunda bugüne kadar ürettiği sayısız projede başarılara imza atıyor. inşaat sektöründe saygın bir kültüre sahip bir firma yaratarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

İDO sefer sayısı Haberi

İDO sefer sayısı

Bursa Deniz Otobüsleri ve  İstanbul Deniz Otobüsleri seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.


İDO


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bugünkü 07.00 Yenikapı-Bandırma, 07.15 Yalova-Yenikapı, 07.30 Yenikapı-Bursa, 07.30 Bursa-Yenikapı, 08.15 Yenikapı-Yalova feribot seferleri ile 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy, 08.40 Kadıkoy-Yenikapı-Bursa, 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal edildi.


BUDO


Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, 08.00 İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 08.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 09.30'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) ile 10.45'teki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 12.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) ile 13.45'deki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferleri şiddetli lodos nedeniyle programdan kaldırıldı.


Çanakkale'de fırtına


Çanakkale Boğazı ve Kuzey Ege'de etkili olan kuvvetli fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.


Alınan bilgiye göre, zaman zaman etkisini artıran kuvvetli fırtınanın saatteki hızı bazı bölgelerde 60 kilometreye kadar...