26 / 04 / 2024

iett ıspartakule durakları hangileri

iett ıspartakule durakları hangileri

Ispartakule'de yaşamın başladığı Müsiad Konutları, Apricot Garden, Garanti Koza2, Banu Evleri ve Stüdyo 24'teki vatandaşların ısrarlı takibi sonuç verdi. Ispartakuleliler, yeni İETT duraklarına kavuştu. Şimdi hatların buradan başlaması talep ediliyor.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi 2022!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde hayata geçirilen Modern Yaka projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Modern Yaka projesine dair tüm bilgileri ve fiyat listesinin detaylarına haberimizde yer verdik. İşte modern yaka ıspartakule fiyat listesi 2022!

Yüksek hızlı trenin saat ve durakları değişti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,  yüksek hızlı tren saat ve duraklarında bazı değişiklikler yapıldığını açıkladı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek İETT hatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın resmi açılışına sayılı günler kala, havalimanına ulaşımı sağlayacak İETT hatları ve durakları da belli oldu.

Gaziantep'te tramvay durakları genişletildi!

Gaziantep'te Gaziulaş tarafından işletilen tramvaylardaki duraklar büyütüldü ve vagon sayısı arttırıldı. Yapılan çalışmalarla daha konforlu ulaşım imkânı oluşturuldu..

Ankara Güvenpark'taki minibüs durakları için yeni proje!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Güvenpark minibüs duraklarının, yer altına yapılacak çok katlı otoparka alınmasıyla ilgili proje hazırlanması konusunda Belediye Meclisinden yetki aldı .

Gaziantep'te tramvay durakları uzatılacak!

Mevcut istasyonların ikinci tramvayın iniş-binişlerini sağlamak için durakları uzatma çalışmalarına başladı. 8 Temmuz 2016 tarihinden itibaren GAR-GAÜN arasında tramvay hizmetinin geçici süreyle hizmet verilmeyecek.

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı durakları belli oldu!

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı durakları belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Raylı Sistem Projesi için bakanlığa başvuruda bulundu. Hat üzerinde 14 istasyon olacak...

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Çankaya'da taksi durakları modernleştiriliyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde taksi duraklarını modern hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, taksici esnafının daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için belediye denetiminde bulunan 102 taksi durağını yeniden inşa ediyor.

Tekirdağ Ergene'de otobüs durakları yapılıyor!

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, vatandaşların isteği üzerine belediye tarafından mahallelere otobüs duraklarının yapımına başlandı.

iett ıspartakule durakları hangileri Haberi

iett ıspartakule durakları hangileri

İETT Ispartakule Uni Konut Evleri durağı...


Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen ve yaşamın Müsiad Konutları, Apricot Garden, Garanti Koza2,  Banu Evleri ve Stüdyo 24'te ikamet eden vatandaşlar, yeni İETT duraklarına kavuştu. Ispartakule sakinleri şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT'den 76A, 76İ, 76T ve MK14 hatlarının yeni duraklardan başlamasını istiyor...


Ispartakuleliler dernek kuruyor! Detaylar için tıklayın!


Ispartakule, İETT Uni Konut Evleri Durağı, Ziya Gökalp Caddesi Durağı ve Banu Evleri Durağı'na kavuştu. 


İETT Ispartakule Ziya Gökalp Caddesi durağı...


Ispartakuleliler, İBB ve İETT'ye ilettikleri taleplerinde "Ispartakulede yukarı bölgede oturanlar otobüs başlangıç durağının haritadaki yerde olmasını talep ediyoruz. Fırtınada karda çamurda aşağıya inip yürümek çok zor ve meşakatli" dediler...



İETT Ispartakule Banu Evleri Durağı...


Ispartakule sakinleri, 76A (Bizimevler - Ispartakule - Yenikapı) 76İ (Bizimevler - Ispartakule -...