20 / 04 / 2024

IHI Corporation tosyalı holding tesis

IHI Corporation tosyalı holding tesis

Marmaray'dan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne Türkiye'nin en önemli altyapı projelerine imza atan Japon devlerin yöneticileri Boğaz'da buluştu. IHI Corp, Meteoroloji'yle hava tahmin cihazlarında işbirliğine gidecek

OYAK'tan dev işbirliği! Çimento'da 740 milyon dolarlık yeni yatırıma imza atıldı!

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) ve Uzakdoğulu çimento üreticisi Taiwan Cement Corporation (TCC) arasında 2018 yılında başlayan ortaklıkta yeni bir işbirliği yapıldı.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Bedava televizyona sahip almak ister misiniz?

Bedavaya televizyon sahibi olmak isteyen çoktur. Bir startup şirketi olan Teevee Corporation, tüketicilere bedava televizyon vereceğini duyurdu. İşte detaylar!

Sigortacılık sektöründe hangi yatırım hız kazandı? 2023’te 97,9 milyar dolara ulaşacak..

International Data Corporation verilerine göre, 2019'da 37 milyar dolar olan yapay zeka harcamalarının 2023'te 97,9 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Sigortacılık sektöründe ise yapay zeka tabanlı uygulamalar; süreç otomasyonu, sanal asistan, yeni sigortalı gibi alanlarda kullanılıyor.

Edpa Global İnşaat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edpa Global İnşaat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Erçim Tosyalı tarafından kuruldu.

Stallion Corporation Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Stallion Corporation Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Farhad Ghulam Sakhı tarafından kuruldu.

Tosyalı Holding, küresel büyümesinde hız kesmiyor!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanıyla küresel büyümesine devam ediyor.

Tosyalı Holding'in Cezayir tesisi, Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Tosyalı Holding'in yeni yatırımlarını kaleme aldı.

Bitcoin 40 bin doları geçti!

ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Jones'un Bitcoin açıklamaları sonrasında Bitcoin yeniden 40 bin doları geçti. 

Tosyalı Holding'in İskenderun'daki 2.5 milyar dolarlık tesisinde sona yaklaşıldı!

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü tamamlandı.

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Tosyalı Holding'ten Cezayir’de dünya rekoru!

2018 Kasım'da MIDREX teknolojisi kullanarak dünyanın en büyük DRI modülünü devreye sokan Tosyalı Algérie, henüz iki senelik faaliyet süresine rağmen tek bir DRI modülü ile 2,23 milyon ton/yıl üretim rakamına ulaşarak yeni bir dünya rekoru kırdı.

Sait Tosyalı kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tosyalı kimdir? Sait Tosyalı, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sait Tosyalı'nın biyografisi...

IHI Corporation tosyalı holding tesis Haberi

IHI Corporation tosyalı holding tesis

Türk-Japon diplomatik ilişkilerinin 90. yıldönümü kapsamında düzenlenen İş Forumu, bin kişilik katılımla İstanbul'da gerçekleşti. Özellikle altyapı ve ağır sanayideki yatırımlarıyla tanınan aralarında TAISEI, Mitsubishi, IHI, Toyo Kohan gibi Japon devlerinin bulunduğu firmaların üst yönetimi forumda yeni yatırımlarının sinyallerini verdi. Fatih Sultan Mehmet ile Haliç köprülerini inşa eden 1853 yılında kurulan Japon şirketi IHI Corporation Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Kazuaki Kama SABAH'a konuştu. "Yeni büyüme stratejimizde Türkiye bölgedeki en önemli partnerimiz. O nedenle burada ülke ofisi açmaya karar verdik. İstanbul'daki ofis bölge ülkelerin de yönetimini üstlenecek" dedi. Kama, "Köprünün dışında gemi inşası alanında Türkiye'de işler yapmaya başladık. Otomotiv sektöründe bağlı şirketlerimizden biri yan sanayide hizmet veriyor. Bunun dışında Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile de hava tahmin cihazları alanında bir işbirliğimiz...