19 / 04 / 2024

İkitelli Express 34 telefon

İkitelli Express 34 telefon

Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında yükselen Express 34 projesi zemin üstü 14 katta ve 52 adet business office ve 11 adet mağaza - showroom olarak planlandı...

Başakşehir İkitelli'de 34 parsel için 2019 yıl sonu revize değerleme raporu! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İkitelli 1 ve 2 Mahallesi'nde yer alan 34 adet parsel için 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tem 34'ten bahar fırsatı!

Eşbah Yapı Yatırım ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilen Tem 34 İkitelli, faizsiz taksit imkanı  ve kişiye özel ödeme avantajları sunan bahar kampanyasını sürdürüyor.  

Tem 34 İkitelli görselleri!

Tem 34 İkitelli görselleri haberimizde yer alıyor. Akyapı ve Eşbah Yapı yeni projesini İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde hayata geçirecek.

Tem 34 İkitelli projesi geliyor! Yeni Proje!

Akyapı ve Eşbah Yapı İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde Tem 34 İkitelli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje ulaşım kolaylığı açısında eşsiz konumda yükseliyor..

Gül Proje Express'te fiyatlar 261 bin 500 TL’den başlıyor!

İstanbul İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen ‘Gül Proje Express’ projesi hakkında uzmanlar bir yıl sonunda bölgenin en çok kazandıran projelerinden biri olacağını ifade ediyor. Projede konut fiyatları ise 261.500 TL’den başlıyor.

Metro 34'te ofis kiraları 2 bin TL'den başlıyor!

Metro 34'te talebe göre 120 metrekareden 900 metrekarelik ofis katlarına kadar alternatifler yer alıyor. İkitelli'de TEM otoyolunun kuzeyinde yer alan ticari proje metro istasyonuna da komşu konumda olmasıyla öne çıkıyor.

İkitelli Metro 34 iletişim!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığıyla yükseliyor. İkitelli Metro 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

İkitelli Metro 34 fiyat!

Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında hayata geçirilen proje Atatürk havalimanına 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. İkitelli Metro 34 fiyat listesine göre metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

İkitelli Metro 34 nerede?

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı projede teslimler 2016 'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Peki İkitelli Metro 34 nerede?

Metro 34'te ofisler yatırımcılarını bekliyor!

İş dünyasının merkezlerinden İkitelli’de konumlanan ve son aşamaya gelinen Metro 34’te cadde mağazaları ve son ofisler yatırımcılara sunuluyor.

Metro 34'te ofisler yatırımcılara sunuldu!

İş dünyasının merkezlerinden İkitelli’de konumlanan ve son aşamaya gelinen Metro 34’te cadde mağazaları ve son ofisler yatırımcılara sunuluyor.

İkitelli Metro 34 satış ofisi!

Fiyatların metrekare birim bazında 5 bin TL'den başladığı proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. İkitelli Metro 34 satış ofisi telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

İkitelli Plaza 34 iletişim!

Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla hayata geçirilen projenin toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. İkitelli Plaza 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

İkitelli Express 34 telefon Haberi

İkitelli Express 34 telefon


Express 34, Atatürk Havalimanı'nı, E5 ve TEM otoyolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres yolu üzerinde inşa edilmektedir. Yeni yapılan otel, rezidans, konut ve alışveriş merkezi yapılarına bakıldığında Basın Ekspres yolunun orta vadede Maslak Büyükdere Caddesi ile benzer bir cazibe merkezi olacağı öngörülmektedir. EXPRESS 34, yakın çevresinde yer alan 212 AVM, Mall Of İstanbul, Starcity AVM, Holiday Inn Hotel, İstwest, Hilton ve Wyndham Hotel projelerinin en yenisi olarak misafirlerine ofis ve perakende alışveriş hizmeti sunmak üzere tasarlanmıştır. 


Proje Detayları;


Toplam Kapalı Alan: 17.000 metrekare,

Basın Ekspres Yolu kapanmaz cephe panorama manzara,

Güçlü toplu taşıma ulaşım ağı,

Firmaların ihtiyaç duyduğu yeterli showroom ve ofis alanları,

Bölgede yenilikçi şekilde tasarlanan mimari proje,

Otopark ihtiyacına yeterli düzeyde kapalı-açık şekilde hizmet imkanı,

Bulunduğu caddenin bölge içerisinde banka ve finans kurumları tarafından yüksek düzeyde...