20 / 04 / 2024

ikizdere termal su

ikizdere termal su

Sahip olduğu eşsiz doğası, zengin yer altı ve üstü su kaynakları ile ülke turizminin parlayan yıldızlarından bir tanesi olan Rize’nin İkizdere ilçesi ne olan turist ve yatırımcı ilgisi her geçen yıl artıyor...

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Termal turizme 40 milyon TL'lik yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı termal turizme yönelik 40 milyon TL’lik yatırım yapılması kararı aldı. Bu karar göre 8 ile yeni termal tesisler, termal su depoları ve turizm merkezleri kurulacak.

Karahayıt, Termal Kür Merkezi ile cazibe merkezi olacak!

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

Bursa'ya Termal Kür Merkezi yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Sıcak Su Kentsel Dönüşüm Proje Alanı'na "Termal Kür Merkezi"nin yapılacağı bildirildi.

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı" dedi

Yalova'nın Termal ilçesinin altyapısı değişecek!

Yalova’nın Termal ilçesinin içme suyu şebekesini ve su depolarının yenilenmesini içeren 8 milyon TL tutarındaki altyapı çalışması için Termal Belediyesi’nde protokol imzalandı. İşte projenin ayrıntıları...

İzmir Çeşme Ilıca'daki termal tesis tekrar halka açılacak mı?

Ilıca’da Atatürk’ün kaldığı Rasim Palas Oteli’nin karşısındaki termal tesis kaderine terk edildi. 15 yıl önce Çeşme Belediyesi tarafından mühürlenen tesisten kimse faydalanamazken, bir grup vatandaş suç duyurusunda bulundu

Yozgat’ta 32 derece sıcaklığında termal su bulundu!

Yozgat’ta sürdürülen jeotermal enerji araştırmaları kapsamında 650 metre derinlikte 32 derece sıcaklığında saniyede 4,5 litre debisinde zengin mineralli termal su bulundu. Bölgede araştırmalar sürüyor

Erzurum Lalezar Termal Tesis açıldı!

Pasinler yolu üzerinde 14 bin metre kare alana kurulan Lalezar Termal Tesis, hizmete başladı. 750 metre derinliğinde 56 derece ısıyla çıkan termal su, yakın zamanda fizik ve sağlık turizminde iddialı isim olacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 5 yeni termal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehri Odunluk bölgesinden Kültürpark’a kadar termal su koridoruna alacaklarını, dünyanın en iyi kaplıca tesislerini kamulaştırma çalışmaları süren Sıcaksu bölgesine kuracaklarını söyledi.

Rize İkizdere'ye Arap yatırımcı ilgisi arttı!

Rize'nin gizli cennetlerinden bir tanesi olan İkizdere ilçesi, sahip olduğu doğal güzellikleri, bol su ve termal kaynakları da Arap turistlerin ilgi odağı haline geldi.

Erzin Termal Otel'de tapular dağıtıldı!

Amanos Dağları 'nın Akdeniz 'e uzanan eteklerindeki şifalı su cennetinde kurulan Erzin Termal Otel 'de tapu sevinci yaşandı. Tapular düzenlenen törenle dağıtıldı.

ikizdere termal su Haberi

ikizdere termal su


Ülke turizminin parlayan yıldızlarından bir tanesi olan Rize’nin İkizdere İlçesi yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.


Sahip olduğu eşsiz doğası, zengin yer altı ve üstü su kaynakları ile ülke turizminin parlayan yıldızlarından bir tanesi olan Rize’nin İkizdere ilçesi ne olan turist ve yatırımcı ilgisi her geçen yıl artıyor.


İlçede yer alan RİDOS termal Tesisi’nin sahibi olan aynı zaman Türkiye Turizm Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Kasım Ekşi, yaklaşan yaz turizm sezonunda turizmden beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek, “İkizdere ilçemizde yaklaşık 30 dönüm arazi üzerinde kurulu bir termal tesisimiz var. Yabancı turistlerin son yıllarda bölgemize önemli ölçüde bir ilgisi var. İkizdere; Cimil, Anzer, Ovit gibi çok öneli ve güzel yaylalara sahip. Yer altı ve yer üstü su kaynaklarının bol olduğu bir ilçe. El...