29 / 03 / 2024

İlhami Arslan

İlhami Arslan

SC Teknik Tasarım Prodüksiyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, İlhami Arslan Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de kuruldu.

Vedat Arslan: Haziran sonrası konut alma hareketi başlayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü üzerindeki etkisi hakkında değerlendirmede bulunan Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, ''Haziran ayı ve sonrasında Çin ve İran başta olmak üzere, pasaport amaçlı konut alma hareketi tekrar başlayacak'' dedi.

Gökhan Arslan: Güngören için kentsel dönüşüm mecburi!

Güngören Belediye Meclisi'nde ilçe sorunları hakkında konuşan Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, ''Depremi her meclis toplantısında dile getireceğiz'' diye konuştu.

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Hakan Arslan: Eğitimli emlakçılarla alan da mutlu satan da!

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, sektörde ‘Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’ uygulamasının hizmet kalitesini yükselttiğini açıkladı. Eğitime büyük önem verdiklerinden bahseden Arslan “Bu sayede sektörümüzün başarısı ve güvenilirliği her geçen gün artıyor' şeklinde konuştu.

Gençarslan Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençarslan Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varilci tarafından kuruldu.

Osman Arslan: Konut kredilerinde aşağı yönlü düzenlemeler yapıldı!

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Halkbank'ın, Merkez Bankasının Temmuz ve Eylül aylarındaki indirim kararlarının hemen ardından kredi faiz oranlarında güncellemelere giden ilk bankalar arasında yer aldığını, konut kredilerinde aşağı yönlü düzenlemeler gerçekleştirildiğini söyledi.

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkul Satışında İkna Yolları eğitimi!

Endeksa'nın sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen eğitim serisi sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile Ankara'da sürüyor...

Gülcan Arslan ormana taşındı!

Uzun zamandır ekranlardan uzak duran oyuncu Gülcan Arslan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. 

Haluk Arslan: Elazığ'ın imar sorunu çözülecek!

Elazığ’ın sorunları ve çözüm yolları ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, ''31 Mart Elazığ için mevcut gidişatın son bulacağı bir milat olacak'' diye konuştu.

Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli ipuçları verecek!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer seminer düzenliyor. Etkinlikte, çok kazananların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan söz alarak başarı için ipuçları verecek....

Murat Arslan: Avcılar'daki riskli binaları yenileyeceğiz!

CHP Avcılar Belediyesi başkan aday adayı olan Murat Arslan, yaşanabilir Avcılar için hedeflerini ve planlarını anlattı.

İlhami Arslan Haberi

İlhami Arslan

SC Teknik Tasarım Prodüksiyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, İlhami Arslan Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


SC Teknik Tasarım Prodüksiyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi iş konusu; İnşaat iskelesi ve çalışma platformunu kurma ve sökme işleri.


SC Teknik Tasarım Prodüksiyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi adres: Gaziosmanpaşa, Kazım Karabekir Mahallesi, 812 Sokak,...