29 / 03 / 2024

İlkbey Koleji kampüsleri

İlkbey Koleji kampüsleri

Bu sene Güneşli'de ve Bahçeşehir'de yeni kampüslerini açmaya hazırlana İlkbey Koleji'nin Bahçeşehir Kampüsü açıldı. Kreş, ilkokul, ortaokul, lise eğitimleri verilen İlkbey Koleji Bahçeşehir'de kayıtlar da başladı.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Okul mimarisinde koronavirüs dönemi!

Koronavirüs salgınıyla beraber sosyal mesafe doğal havalandırma, bahçe gibi konular okul mimarisinin önemini artırdı. Bu bağlamda çalışmalara başlayan Antalya Koleji üç kampüsünde sunduğu olanaklarla öğrencilerine güvenli eğitim sunuyor.

Okul kampüsüne yurtdışından yatırımcı ilgisi!

Antalya Koleji’nin 3 kampüsü, yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Antalya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezgin Koca, "3 kampüs 75 milyon dolara mal oldu'' dedi.

Özel Antalya Koleji'nin kampüslerine yatırımcı ilgisi!

Mimari özellikleriyle beş yıldızlı oteli andıran Özel Antalya Koleji, üç kampüsü ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Doğa Koleji’nde yılan hikayesine dönen ücretler!

129 kampüsün bulunduğu il ve konuma göre yılda yaklaşık 19 bin lira ile 53 bin lira arasında para ödeyen veliler, çocuklarının eğitim hayatından endişe duyuyor… İşte Doğa Koleji’nde yılan hikayesine dönen ücretler...

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Univa, iki günde 1.5 milyon dolarlık satışa imza attı!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe adeta yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri”, Ortadoğulu yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı....

İlkbey Koleji kampüsleri Haberi

İlkbey Koleji kampüsleri

İlkbey Koleji'nin merkezi Bağcılar'da yer alıyor.  Ayrıca kolejin; Dudullu Kampüsü ve Esenyurt Kampüsü bulunuyor. Kolejin bu sene de Güneşli'de ve Bahçeşehir'de 2 yeni kampüsü açılacaktı. Ancak Güneşli Kampüsü'nün binası imar sorunundan dolayı açılmadı. 


Güneşli yerine Bahçeşehir'de açılış gerçekleşti. Kolejlerde kreş, ilkokul, ortaokul, lise eğitimleri veriliyor. İlkbey Koleji ile eğitimini almak istediğiniz meslek kolunun seçimini 8. sınıfta yapıyorsunuz,  mezun olmanız durumunda yüksek okul ve üniversiteye sınavsız kayıt yaptırma garantisi sağlanmış oluyor. 


Kampüslere uzak öğrenciler için öğrenci yurtlarında da kalabiliyorsunuz. 


Burslar hakkında:

Başarılı karne getiren öğrencilerimize yüzde 80'e varan eğitim-öğretim bursları...

Öğretmen çocuklarına yüzde 30 indirim.

Aynı aileden birden fazla öğrenci olması durumunda yüzde 50 indirim.

Gazi ve şehit ailelere yüzde 50 indirim.

Kamu görevlilerinin çocuklarına yüzde 30 indirim.

Bir arkadaşınızla birlikte gelene yüzde 10 indirim.


Liseler:

Anadolu lisesi

Ticaret Lisesi

Turizm Lisesi

Denizcilik Lisesi

Anadolu...