26 / 04 / 2024

imarsız arsa kredi şartları

imarsız arsa kredi şartları

Bankaların, tüketicilere sunduğu kredi olanakları arasında arsa kredisi de bulunuyor. Bazı bankalar, imarsız arsaya kredi vermiyor. Peki imarsız arsa kredisi nedir? İmarsız arsa kredisi nasıl kullanılır?

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı? Uzmanı açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden "İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı?" diye sorarak, cevabı açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

İmarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olan yapılar arasında yer alıyor. Uygun fiyata ev yapmak isteyenler prefabrik ev yaptırmanın şartlarını merak ediyor. Peki, imarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar...

Sıfır otomobil almak isteyenlere müjdeli haber Yapıkredi'den! Aylık 6 bin taksitle sizin olabilir!

Yeni bir otomobil satın almayı düşünüyor veya mevcut arabanızı yenilemeyi planlıyorsanız, Yapı Kredi'nin 48 aylık taşıt kredisi teklifini kaçırmayın! Yapı Kredi'nin geniş kapsamlı finansman seçeneği, size birçok  avantaj sunarak araç sahibi olma yolculuğunuzu kolaylaştırıyor.

Depremde evi hasar görenler üzülmesin! Kredi desteğiniz hazır!

Depremde evi yıkılan ya da hasar görenler için açıklandı. Bu şartları taşıyanlara kredi desteği verilmektedir. İşte detaylar!

 İhtiyacı olan kaçırmasın… Ziraat Bankası başvurana belgesiz, şartsız 50 bin TL veriyor!

Nakit para ihtiyacı olanlara önemli açıklama Ziraat Bankası’ndan geldi.  Başvurusunu yapanın işlemi hızla sonuçlandırılıyor. 50 bin TL kredi kampanyasından yararlananlardan gelir belgesi şartı aranmaksızın kredi veriliyor.

Yapı Kredi'den hediye para müjdesi! BES ödemesine 200 TL Worldpuan hediye!

1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Bireysel Emeklilik (BES) yaptırın, ödeme aracınızı Yapı Kredi kredi kartınız olarak belirleyin 75 TL Worldpuan kazanın, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sözleşmelerinde (BES) ise 200 TL Worldpuan kazanma şansını kaçırmayın.

imarsız arsa kredi şartları Haberi

imarsız arsa kredi şartları

İmarsız arsa kredisi nedir?

Bankaların, tüketicilere sunduğu kredi olanakları arasında arsa kredisi de bulunuyor. Arsa sahibi olmak isteyen ancak, elinde yeterli nakit parası bulunmayan kimseler bankaların arsa kredilerinden faydalanabiliyor.


Ancak, bazı bankaların arsa kredisi hususunda birincil şartı arsanın "imarlı" olması olarak karşımıza çıkıyor. İmarı bulunmayan arsalar için bu kredi verilmiyor. 


Buna karşın, imarsız arsaya kredi veren bankalar da mevcut. Peki imarsız arsa kredisi nedir? İmarsız arsa kredisi nasıl alınır?


İmarsız arsa kredisi..

İmarsız arsa kredisi veren bankalar arasında Şekerbank da bulunuyor. Şekerbank'ın imarsız arsaya kredi verme şartları şu şekilde sıralanıyor: (Not- Bu koşullar bankaların insiyatifinde olup, değişebilir. Bu nedenle güncel bilgiler için banka ile iletişime geçilebilir.)


Şekerbank

Gerçek kişilerin, ticari nitelikte olmayan “arsa” alımlarının finansmanına yönelik olarak kullandırılır.

TL olarak kullandırılır.

Maksimum vade 120 aydır.

Teminat olarak kredilendirilen arsa...