26 / 04 / 2024

imarsız arsa kredisi veren bankalar

imarsız arsa kredisi veren bankalar

Bankaların, tüketicilere sunduğu kredi olanakları arasında arsa kredisi de bulunuyor. Bazı bankalar, imarsız arsaya kredi vermiyor. Peki imarsız arsa kredisi nedir? İmarsız arsa kredisi nasıl kullanılır?

İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı? Uzmanı açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden "İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı?" diye sorarak, cevabı açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor?

Yeni ev almak isteyen yurttaşlar hangi bankaların peşinatsız konut kredisi verdiğini sorguluyor. Peki, Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

İmarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olan yapılar arasında yer alıyor. Uygun fiyata ev yapmak isteyenler prefabrik ev yaptırmanın şartlarını merak ediyor. Peki, imarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar...

Halkbank'tan flaş açıklama geldi. Halkbank müşterileri acil olarak baksın

Halkbank'tan müşterileri için önemli bir kedi paketi geldi. Halkbank 120 ay vadeli arsa kredisi verecek. Maksimum 10 milyon TL verilecek. İşte detaylar...

Tiny House’lar aklandı, imarsız arazilerin kullanımının önü açıldı!

Uzun zamandır tartışma konusu olan ve belediyelerce farklı uygulamalar gören Tiny House'lar aklandı, imarsız arazilerin kullanımının önü açıldı...

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Peş peşe satışa imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Konya'nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Satışa sunduğu imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak'tan o ilde 70 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Kemaliye Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek.

imarsız arsa kredisi veren bankalar Haberi

imarsız arsa kredisi veren bankalar

İmarsız arsa kredisi nedir?

Bankaların, tüketicilere sunduğu kredi olanakları arasında arsa kredisi de bulunuyor. Arsa sahibi olmak isteyen ancak, elinde yeterli nakit parası bulunmayan kimseler bankaların arsa kredilerinden faydalanabiliyor.


Ancak, bazı bankaların arsa kredisi hususunda birincil şartı arsanın "imarlı" olması olarak karşımıza çıkıyor. İmarı bulunmayan arsalar için bu kredi verilmiyor. 


Buna karşın, imarsız arsaya kredi veren bankalar da mevcut. Peki imarsız arsa kredisi nedir? İmarsız arsa kredisi nasıl alınır?


İmarsız arsa kredisi..

İmarsız arsa kredisi veren bankalar arasında Şekerbank da bulunuyor. Şekerbank'ın imarsız arsaya kredi verme şartları şu şekilde sıralanıyor: (Not- Bu koşullar bankaların insiyatifinde olup, değişebilir. Bu nedenle güncel bilgiler için banka ile iletişime geçilebilir.)


Şekerbank

Gerçek kişilerin, ticari nitelikte olmayan “arsa” alımlarının finansmanına yönelik olarak kullandırılır.

TL olarak kullandırılır.

Maksimum vade 120 aydır.

Teminat olarak kredilendirilen arsa...