23 / 04 / 2024

imarsız arsaya kredi almak

imarsız arsaya kredi almak

Bankaların, tüketicilere sunduğu kredi olanakları arasında arsa kredisi de bulunuyor. Bazı bankalar, imarsız arsaya kredi vermiyor. Peki imarsız arsa kredisi nedir? İmarsız arsa kredisi nasıl kullanılır?

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Ünlü ekonomist uyardı: Bugün kendinize bir iyilik yapın, kredi kartınızı dinlendirin!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından açıklanan verilere göre, yurttaşlar kredi kartları borçlarını ödeyemedi. Söz konusu verilerle ilgili olarak Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada'dan da önemli bir uyarı geldi. İşte Atilla Yeşilada'nın o paylaşımı...

Bankalardan müşterilerine 'Kartınız kapanabilir' mesajı! Kredi kartında yeni düzenlemeler geliyor...

Bankalar kredi kartı kullanıcılarına ''kredi kartınız kapanabilir'' mesajı attı. Mesajlar karşısında şoke olan vatandaşlar nedenini araştırmaya başlarken, bankalar nedeninin açıkladı. İşte detaylar...

İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı? Uzmanı açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden "İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı?" diye sorarak, cevabı açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Kredi kartı kullananalar kırmızı kodla uyarıldı! 1 Ekim'den sonra kredi kartı faizleri böyle olacak

Merkez Bankası'nın politika faizini 5 puan artışla yüzde 30 seviyesine çıkarması kredi kartı faizlerini de etkiledi. Kredi kartı kullananalar kırmızı kodla uyarıldı. İşte 1 Ekim'den sonra kredi kartı faizleri böyle olacak...

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

İmarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olan yapılar arasında yer alıyor. Uygun fiyata ev yapmak isteyenler prefabrik ev yaptırmanın şartlarını merak ediyor. Peki, imarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar...

Garanti Bankası'ndan son dakika faizsiz kredi müjdesi! Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz!

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar faizsiz kredi veren bankalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Garanti Bankası'ndan resmen son dakika faizsiz kredi müjdesi geldi. Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz...

Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi kesenin ağzını açtı. 10 bin TL ödeme yapacaklar

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşların paraya ihtiyacı arttı. Bankalar da kesenin ağzını açtı. Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi ödeyeceği miktarı açıkladı.

Aidat ödemekten sıkılan gençlere müjde! 18-26 yaş aralığına aidatsız kredi kartı fırsatı!

Akbank gençlere özel olarak bir kampanya başlattı. Söz konusu olan kampanyada aidatsız bir şekilde kredi kullanımı mümkün olacak. 18 ve 26 yaş arasındaki gençleri kapsayan bu kampanya farklı avantajları da beraberinde getiriyor.

imarsız arsaya kredi almak Haberi

imarsız arsaya kredi almak

İmarsız arsa kredisi nedir?

Bankaların, tüketicilere sunduğu kredi olanakları arasında arsa kredisi de bulunuyor. Arsa sahibi olmak isteyen ancak, elinde yeterli nakit parası bulunmayan kimseler bankaların arsa kredilerinden faydalanabiliyor.


Ancak, bazı bankaların arsa kredisi hususunda birincil şartı arsanın "imarlı" olması olarak karşımıza çıkıyor. İmarı bulunmayan arsalar için bu kredi verilmiyor. 


Buna karşın, imarsız arsaya kredi veren bankalar da mevcut. Peki imarsız arsa kredisi nedir? İmarsız arsa kredisi nasıl alınır?


İmarsız arsa kredisi..

İmarsız arsa kredisi veren bankalar arasında Şekerbank da bulunuyor. Şekerbank'ın imarsız arsaya kredi verme şartları şu şekilde sıralanıyor: (Not- Bu koşullar bankaların insiyatifinde olup, değişebilir. Bu nedenle güncel bilgiler için banka ile iletişime geçilebilir.)


Şekerbank

Gerçek kişilerin, ticari nitelikte olmayan “arsa” alımlarının finansmanına yönelik olarak kullandırılır.

TL olarak kullandırılır.

Maksimum vade 120 aydır.

Teminat olarak kredilendirilen arsa...