26 / 04 / 2024

incek loft rezidans

incek loft rezidans

Daire tiplerinin 1+1'den 6.5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 44 adet ticari ünite yer alıyor. İncek Loft Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

İncek Loft projesi fiyatları ne kadar?

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 1.199 tane daire ve 44 tane ticari birim bulunuyor. Peki İncek Loft projesi fiyatları ne kadar?

Marmara Loft Rezidans fiyat listesi!

Marmara Loft Rezidans fiyat listesi 435 bin TL'den başlıyor. Proje Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirildi...

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor.

Gölbaşı İncek Loft Rezidans daire fiyatları!

Akfen İnşaat imzası ile yükselen İncek Loft Ankara konutları 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Projede 1.119 adet konut yer alıyor. Gölbaşı İncek Loft Rezidans daire fiyatları 314 TL'den başlıyor.

İncek Loft Rezidans satılık daire!

İncek Loft Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 1.199 konut ve 44 ticari üniteden oluşan proje Akfen İnşaat imzası ile yükseliyor.

İncek Loft Ankara ödeme tablosu!

Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen İncek Loft Rezidans'ta satışlar devam ediyor. Projede 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabiliyor. İşte İncek Loft Ankara ödeme tablosu...

İncek Loft Gölbaşı teslim tarihi!

Toplam arsa alanı 108 bin metrekare olarak belirlenen İncek Loft Rezidans'ta dairelerin alanları 71 metrekareden başlıyor. Proje Akfen İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte İncek Loft Gölbaşı teslim tarihi...

İncek Loft Rezidans iletişim!

İncek Loft Rezidans iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen projede 1.199 adet daire yer alıyor.

İncek Loft Rezidans ödeme koşulları!

Daire tiplerinin 1+1'den 6.5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 44 adet ticari ünite yer alıyor. İncek Loft Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen İncek Loft Rezidans'ta daire fiyatları 320 bin 505 TL'den başlıyor. Proje Akfen İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

Ankara İncek Loft Rezidans nerede?

İncek Loft Ankara'da dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlıyor. Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Ankara İncek Loft Rezidans nerede?

Gölbaşı İncek Loft Rezidans fiyat!

Toplam 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan projede 44 adet ticari ünite bulunuyor. Gölbaşı İncek Loft Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 273 bin TL'den başlıyor.

Ankara İncek Loft fiyatları ne kadar?

İncek Loft Rezidans'ta banka kredili veya firma bünyesinde kredili ödeme yapılabiliyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ankara İncek Loft fiyatları ne kadar?

incek loft rezidans Haberi

incek loft rezidans

Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükselen İncek Loft Rezidans projesinde dairelerin fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor.


Daire büyüklüklerinin 71 metrekareden başlayıp 562 metrekareye kadar yükselerek tasarlandığı İncek Loft Rezidans projesinde toplam 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Daire fiyatlarının 273 bin TL'den başladığı projede dairelerin teslimleri 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor. Projede toplam 1.199 adet daire ve 44 adet ticari ünite bulunuyor.


İncek Loft Rezidans ödeme koşulları!

- Yüzde 10 peşinat ödendiğinde, yüzde 30'u 18 ay sonra ara ödeme yapılıyor, kalan bedel ise banka kredisiyle ödeniyor. 

- Yüzde 10 peşinatta, kalan yüzde 20'lik kısım taksit imaknı sunuluyor, yüzde 30'luk kısım için ara ödeme yapılıyor, kalan yüzde 40'luk kısım ise Aralık 2016'da ödeniyor. 


İncek Loft adres: Hacılar mahallesi 986/1...