20 / 04 / 2024

İncek Prestij lansman

İncek Prestij lansman

Ünlü oyuncular Vatan Şaşmaz ve Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk’ün de katılımıyla 765 konutun özel fiyatlarla satışa sunulduğu lansmana, Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi

İncek Prestij 19-20 Nisan'da görücüye çıkıyor! Özel fiyatlarla satışta!

Başkent Ankara’ nın en iddialı konut projelerinden İncek Prestij’ de yer alan 765 konut, 19 - 20 Nisan tarihlerinde düzenlenecek lansmanda, özel fiyatlarla satışa sunulacak.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Empire İncek lansman fiyatlarıyla satışta!

43 katlı tek blok şeklinde yükselen Empire İncek Rezidans projesi 243 adet daireden meydana geliyor. Empire İncek lansman fiyatlarıyla satışta sunuluyor.

İncek Prestij'de yaşam başladı!

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

Bursa Prestij Optimum ön lansman döneminde rekor kırdı!

Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Osmangazi’de yapımı süren Prestij Optimum, Mayıs ayında ön lansman döneminde satış rekoru kırarak, %65 lik bölümünün satışı tamamlandı.

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1!

Çok yakında teslim edilmesi planlanan Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olmak mümkün. Projede toplam 765 adet daire bulunuyor.

Pusula İnşaat Prestij Suit projesi 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Prestij Suit projesi, 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla, hemen tapu teslim ve firma bünyesinde vade farksız 40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunuldu. Lansman fiyatları için son tarih 1 Eylül 2015.

Nata İncek Konutları'nın lansmanı gerçekleşti!

Nata Holding'in başkentteki prestij projesi Nata İncek Konutları için düzenlenen lansmanda cemiyet hayatının ünlü isimleri bir araya geldi. Proje 60 bin metrekare inşaat alanına sahip..

İncek Prestij Ankara'da 60 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

ANKARA’NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara’nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek’te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

Ankara İncek Prestij'de ödeme kolaylığı!

ANKARA'NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara'nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek'te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

Prestij İncek Evleri ödeme planı!

Prestij İncek Evleri ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. 60 bin metrekare alan üzerine yayılan İncek Prestij projesinde daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

İncek Prestij lansman Haberi

İncek Prestij lansman


Ankara’nın iddialı konut projelerinden İncek Prestij’de, ünlü oyuncular Vatan Şaşmaz ve Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk’ün de katılımıyla 765 konutun satışa sunulduğu lansmana Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla inşa edilen projenin lansmanı, hafta sonu şenlik havasında geçti. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar ikramların kesintisiz sürdüğü lansmanda,  animatörlerin gösterileri çocuklar kadar büyükleri de eğlendirdi. 

Fırat-Dema İnşaat ortakları İsmail Mert Fırat, Ömer Faruk Fukara ve Sırrı Karahancı’nın ziyaretçilerle bire bir ilgilendiği lansmanda, satış ofisi cazip koşullarda konuta yatırım yapmak isteyenlerle dolup taştı. 

Lansmana katılan ünlü sunucu ve dizi oyuncusu Vatan Şaşmaz, son dönem rol aldığı dizi ve sinema filmleriyle adından sıkça söz ettiren Best Model of Turkey 2011 yarışmasının birincisi Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk de...