19 / 04 / 2024

İnegöl YHT

İnegöl YHT

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arkasından geçeceği tahmin edilen yüksek hızlı tren hattının Mezitler’den geçirilip İnegöl’den Bursa’ya bağlanacağı belirtiliyor. Yeni projeyle ilgili ihalenin 11 Aralık 2014 tarihinde yapılacağı öğrenildi.

İnegöl'e hızlı tren müjdesi!

Bursa ile Ankara’yı birbirine bağlayacak olan yüksek hızlı tren hattı heyelana takıldı. Yenişehir içinde yüksek hızlı tren hattının geçeceği bölgelerdeki heyelanlar sebebiyle güzergah İnegöl’e kaydırıldı.

İnegöl Mobilya Çarşı'da mağaza satışları başladı!

Bilindiği üzere mobilya üretimi konusunda dünya üzerinde oldukça büyük bir yere sahip olan İnegöl her geçen gün kendini geliştirmektedir, ihtiyaçlar doğrultusunda İnegöldeki firmaların her geçen gün üretimlerini büyüttüğünü izlemekteyiz.

İnegöl teknopark ile kabuk değiştirecek!

Ar-Ge ve yenilikçilik kapasitesini geliştirmeye odaklandıklarını vurgulayan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, BEBKA’nın desteklediği teknopark projesi ile İnegöl’ün rekabet gücünü artıracaklarını söyledi

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.

İnegöl'de altyapıya 250 milyon liralık yatırım yapılacak!

İnegöl 'de 2015 yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl Belediyesi 'nin yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl'ün yeşil alanları Büyükşehir'e devredildi!

İnegöl Belediye Meclisi, ilçede bulunan 5 yeşil alanın Büyükşehir Belediyesi'ne 10 yıllığına tahsis edilmesini kararlaştırdı. Başkan Alinur Aktaş, BURFAŞ'ın Alanyurt Kent Parkı'nı tesise çevirerek, Helitaksi'yi bu bölgeye indirmek istediğini bildirdi.

İnegöl Mobilya AVM dünyaya açılıyor!

Mobilya dünyasına yepyeni bir anlayış, boyut ve pazarlama stratejisi getirecek İnegöl Mobilya AVM, üretimden gelen güçlerini pazarlama kolaylığına dönüştürmek isteyen İnegöllü mobilyacıların elini güçlendirecek en önemli mekan olacak.

Bursa İnegöl kapalı pazar yerinde güçlendirme çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yılın ilk gününde İnegöl ilçesinde çatısı çöken pazaryerinde incelemelerde bulundu ve çatının güçlendirilmesi için gerekli çalışmaları hemen başlatacaklarını söyledi.

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İnegöl YHT Haberi

İnegöl YHT

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arkasından geçeceği tahmin edilen yüksek hızlı tren hattının Mezitler’den geçirilip İnegöl’den Bursa’ya bağlanacağı belirtiliyor. Yeni projeyle ilgili ihalenin 11 Aralık 2014 tarihinde yapılacağı öğrenildi.


Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, “Yüksek hızlı tren (YHT) Bursa’nın en önemli yatırımlarından biri. Hükümetimiz Bursa’mızı hızlı trenle buluşturmak istiyor. Teşkilat olarak bunu çok arzu ediyoruz. Coğrafi şartlar buna bazen engel olabiliyor. Gönlümüz 2016 yılında Bursa’nın YHT ile buluşması için ciddi çalışmalar yapılıyor. Fakat Bursa ile Ankara yol bağlantısı arasındaki güzergah, Türkiye’nin en engebeli arazilerinden geçiyor. Bu çalışmalar sırasında sulak veya heyelan yaşanabilecek araziler karşımıza çıkıyor. Önemli olan Bursa’nın hızlı trenle kavuşturulmasıdır. Çalışmalar en sağlam zemine göre devam ediyor. Oldu bittiye getirilecek bir durum değil....