26 / 04 / 2024

inşaatçılara görsellik uyarısı

inşaatçılara görsellik uyarısı

Memduh Büyükkılıç, inşaat sektöründe çalışan ve iş yapan şirketlere çevre temizliği, inşaat alan temizliği ve kent estetik yapısının korunması ile rastgele asılan ilan, reklam afişleri konusunda bilgi verdi.

Otomobil alacaklar için son 20 gün uyarısı! En dip fiyatlar…

Otomobil satışları Şubat ayında tüm zamanların satış rekorunu kırarken, fiyatlar da hareketlenme başladı. Birçok kişi araç fiyatlarda düşüş beklerken ekonomist Mert Başaran, otomobil alacaklar için son 20 gün uyarısı yaptı ve nedenini açıkladı.

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan o şehir için şok eden bindirmeli deprem uyarısı: 7.3 şiddetinde sallanacak!

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, alfabetik sıraya göre 81 ilin deprem riskini açıklamaya devam ediyor. Bugünkü açıklamasında o il için 7.3 büyüklüğünde deprem uyarısında bulunan Ercan, bindirmeli deprem riskini de dile getirdi. İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Emeklilik için gereken prim günü sayısı 7200'e düşüyor: Yeni düzenleme detayları

Emeklilik süreci, farklı meslek grupları ve sigorta kollarına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Son zamanlarda gündeme gelen önemli bir gelişme ise emeklilik için gereken prim günü sayısının düzenlenmesi ile ilgilidir. İşte 1 milyon kişiyi yakından ilgilendiren yeni emeklilik düzenlemesi..

İnşaat malzemesi ihracatı Mayıs'ta 2,54 milyar dolara yükseldi!

Türkiye İMSAD'ın hazırladığı İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’ne göre, inşaat malzemesi sanayi ihracatı Mayıs'ta 2,54 milyar dolara yükseldi. 

Son dakika! AFAD'dan 13 il için turuncu kodlu sağanak uyarısı yapıldı! İşte o iller...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlardan sonra 13 il için turuncu kodlu sağanak uyarısı yaptı. İşte o iller ve tüm detayları...

İslam Memiş'ten altın ve dolar tahmini! '31 Aralık son gün' uyarısı dikkat çekti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, aralık ayına ilişkin gram altın, dolar, gram gümüş, ons altın ve ons gümüş tahminlerinde bulundu. Memiş'in '31 Aralık son gün' uyarısı ise dikkatleri çekti.

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Analistlerden dolar alacak yatırımcılara son dakika uyarısı

Elinde TL olan vatandaşlar, dolara yatırım yapmalarının doğru olup olmadığını merak ediyor. Analistlerden gelen son dakika uyarısına göre FED'in agresif şahin tutumu, doları diğer para birimleri karşısında desteklemeye devam edecek.

ABD'li banka devi JP Morgan'dan yatırımcılara kasırga uyarısı! 

ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan Chase CEO'su Jamie Dimon, ekonomik görünümle ilgili konuştu ve yatırımcılara kasırga uyarısında bulundu.

Demir fiyatlarına okkalı zam geldi! İnşaat sektöründe tansiyon yükseliyor! İşte 25 Mayıs 2022 güncel demir fiyatları

İnşaat malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin tonu 400 lira yükseldi. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel inşaat demir fiyatları 25 Mayıs 2022...

Sözerhan Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözerhan Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Yıldızhan tarafından kuruldu.

inşaatçılara görsellik uyarısı Haberi

inşaatçılara görsellik uyarısı


Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaat sektöründe çalışan ve iş yapan şirketlere çevre temizliği, inşaat alan temizliği ve kent estetik yapısının korunması ile rastgele asılan ilan, pano ve Reklam afişleri konusunda uyulması gereken konularda bilgilendirici bilgi notu gönderildiğini bildirdi.


Sürücülerin dikkatini dağıtacak levha ve panoların kaldırılmasıÇevre kirlenmesi kadar görsel temizliğinde çok önemli olduğunu özellikle trafik akışının sağlıklı ve güvenli olabilmesi için sürücülerin dikkatini dağıtacak levha ve panoların kaldırılmasını gerektiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, tarihi ve turistlik zenginlikleri olan şehrimizin estetik dokusunu bozacak her türlü olumsuzlukların ortadan kaldırılmasının şart olduğunu belirtti.



İnşaat yapımı esnasında gürültü, görsel ve çevre kirliğinin oluşturulmaması gerektiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:"Kent dokusunu korunmalı ve inşaat yapımında çevre ve...