24 / 04 / 2024

İnşaatçılara güvenlik eğitimi

İnşaatçılara güvenlik eğitimi

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi veriliyor. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, bu yıl özellikle İstanbul'da yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimlerin sıklaştırılarak artırıldığını belirtti.

İnşaatçılara güvenlik ve görsellik uyarısı!

Memduh Büyükkılıç, inşaat sektöründe çalışan ve iş yapan şirketlere çevre temizliği, inşaat alan temizliği ve kent estetik yapısının korunması ile rastgele asılan ilan, reklam afişleri konusunda bilgi verdi.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

''Ne altın ne dolar, gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''Ne altın ne dolar gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyerek  yatırımcılara açıklama yaptı.

Eğitmen Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eğitmen Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Eğitmen tarafından kuruldu.

Ne altın, ne dolar! Gümüşe yatırım kapan kazanacak! Bekleyin görün! Peki gümüş ne kadar?

Gümüş, altından sonra gelen en kıymetli metal olarak yerini alıyor. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yapıyor. Altın fiyatlarının yüksek olması da yatırımcıların taleplerini değiştiriyor. Uzmanlardan gümüşe yatırım yapan kazanır açıklaması gelirken yatırıcıların sabırlı olmaları konu

İsfa İnşaat Reklam Gıda İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

İsfa İnşaat Reklam Gıda İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Fatih Yılmaz ve İsmail Meşe ortaklığında kuruldu.

Yatırımcıların gümüşe olan talebi arttı! Kaç lira seviyesinde gümüş alınmalı? Gümüş bugün ne kadar?

Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe olan talepleri arttı. Talepteki bu artış gümüş fiyatlarını da yükselmeye başladı. Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yükselişe geçerken bugün kaç lira oldu? İşte 16 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüşe olan talep fiyatları yükseltti! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüşte en doğru alım zamanı

Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe olan talepleri arttı. Talepteki bu artış gümüş fiyatlarını da yükselmeye başladı. Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yükselişe geçerken gümüş bugün kaç lira oldu ve en doğru alım zamanı ne zaman? İşte merak edilenler...

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Aris34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm E-Ticaret Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Aris34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm E-Ticaret Tekstil Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Karadeniz ve İlker Güven ortaklığında kuruldu.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir'de yaşanan depremde çöken Yağcıoğlu Apartmanı'nın yıkılış anının, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

İnşaatçılara güvenlik eğitimi Haberi

İnşaatçılara güvenlik eğitimi

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, bu yıl özellikle İstanbul'da yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimlerin sıklaştırılarak artırıldığını belirterek, "Uygunsuz koşullar, iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerine uyulmaması nedeniyle denetimler sonucunda bin 700 iş verenin iş yeri kapatıldı. 

Oralarda da dikkat çeken en önemli konu iskelelerdi" dedi. 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü işbirliğinde 'Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi' kapsamında cephe iskelesi kurulum, kullanım ve sökümü, iş güvenliği koşullarını kapsayan bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. 

Mersin HiltonSA Otel'de gerçekleşen seminere, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. 

Tayyar Şen, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuh Yükselgüngör, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü (İŞKUR) Mustafa...