23 / 04 / 2024

İnşaatçılara güvenlik uyarısı yapıldı

İnşaatçılara güvenlik uyarısı yapıldı

Memduh Büyükkılıç, inşaat sektöründe çalışan ve iş yapan şirketlere çevre temizliği, inşaat alan temizliği ve kent estetik yapısının korunması ile rastgele asılan ilan, reklam afişleri konusunda bilgi verdi.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir'de yaşanan depremde çöken Yağcıoğlu Apartmanı'nın yıkılış anının, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Camport Turizm İnşaat Elektronik Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şub. açıldı!

Camport Turizm İnşaat Elektronik Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şub. Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yalçın tarafından açıldı.

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Kenar tarafından kuruldu...

Şua İnşaat Sevgililer Günü’nde yüzde 14 indirimle evlendiriyor!

Şua İnşaat Sevgililer Günü kampanyasına başladı. Yüzde 14 indirime ek 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planının uygulandığı Elite Concept’te 2 yıl aidat yok...

TOKİ, Suriye sınırındaki güvenlik duvarını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Suriye sınırında 564 kilometrelik güvenlik duvarının inşasını tamamladı. TOKİ'nin İran sınırında inşasına başladığı 144 kilometrelik sınır duvarı bitme aşamasına geldi.

Hanın İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanın İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Majed Kahlous tarafından kuruldu.

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekber Aydın ve Mete Aydın ortaklığında kuruldu. 

Atkın İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atkın İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 160 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atkın tarafından kuruldu.

MY Ün İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Ün İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Yusuf Ünlü tarafından kuruldu.

İnşaatçılara güvenlik uyarısı yapıldı Haberi

İnşaatçılara güvenlik uyarısı yapıldı


Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaat sektöründe çalışan ve iş yapan şirketlere çevre temizliği, inşaat alan temizliği ve kent estetik yapısının korunması ile rastgele asılan ilan, pano ve Reklam afişleri konusunda uyulması gereken konularda bilgilendirici bilgi notu gönderildiğini bildirdi.


Sürücülerin dikkatini dağıtacak levha ve panoların kaldırılmasıÇevre kirlenmesi kadar görsel temizliğinde çok önemli olduğunu özellikle trafik akışının sağlıklı ve güvenli olabilmesi için sürücülerin dikkatini dağıtacak levha ve panoların kaldırılmasını gerektiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, tarihi ve turistlik zenginlikleri olan şehrimizin estetik dokusunu bozacak her türlü olumsuzlukların ortadan kaldırılmasının şart olduğunu belirtti.



İnşaat yapımı esnasında gürültü, görsel ve çevre kirliğinin oluşturulmaması gerektiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:"Kent dokusunu korunmalı ve inşaat yapımında çevre ve...