16 / 04 / 2024

İnşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği nasıl olur

İnşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği nasıl olur

Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliğinin amacı , yapı işlerinde alınacak asgari iş sağlığı ve güvenliği şartlarını belirlemek olarak açıklanıyor. Peki, inşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği nasıl sağlanır?

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

TOGG ön siparişi nasıl verilir? TOGG ön sipariş ne kadar?

TOGG’a dair merak edilen sorular son hızla sorulmaya devam ediliyor. İşte “TOGG ön siparişi nasıl verilir?” sorusu ve diğer merak edilen soruların yanıtları!

Sağlık sigortalarının deprem güvencesi var mı? İşte çok merak edilen o sorunun cevabı!

Sağlık sigortalarında mevzuat gereği depreme ilişkin tedaviler ilave sözleşme ile kapsama alınıyor. Buna karşın sigorta şirketleri sağlık giderleri için ödeme yaptı.

Doların geleceği asıl rakam belli oldu! Kıyamet koptu! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam olarak bu kadar olacak!

Dolar alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar dolar kurunu yakından takip ediyor. Milyonlarca kişinin asıl merak ettiği ise doların ne kadar olacağı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların geleceği asıl rakam belli oldu! Kıyamet koptu! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam olarak bu kadar olacak!

1 doların geleceği asıl rakam resmen belli oldu! Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği asıl rakamı açıklayarak herkesi korkuttu. Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri 2022! İşte son durum!

Bütün sağlık çalışanlarının yakından takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerinde son bilgiler…

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Cumhurbaşkanı Sağlık Bakanlığı personel alımını açıkladı! 85 bin alım yapılacak! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından Sağlık Bakanlığı bünyesinde gerçekleşecek personel alımını açıkladı. İşte detaylar…

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Etemoğlu ve Vedat Etemoğlu ortaklığında kuruldu.

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

İnşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği nasıl olur Haberi

İnşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği nasıl olur

İnşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği!

28786 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliğinin amacı , yapı işlerinde alınacak asgari iş sağlığı ve güvenliği şartlarını belirlemek olarak açıklanıyor. Bu Yönetmelik, 20/6/2012 tarihli ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamına giren tüm yapı işlerinin yapıldığı işyerlerinde uygulanıyor. 


Bu Yönetmelik hükümleri, 19/9/2013 tarihli ve 28770 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Maden İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliği kapsamına giren işyerlerinde uygulanmıyor. 


İnşaatlarda çalışan işçilerin sağlığı ve güvenliği bu yönetmelik kapsamında güvence altına alınıyor. İnşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği için bazı tedbirkerin alınması gerekiyor. Söz konusu tedbirler arasında; İskele platformları hareket etmeyecek şekilde iskele sistemine sabitlenmesi, iskelelerdeki bütün bağlantı yerleri ile bağlantı elemanlarının yeterli sağlamlıkta olması yer alıyor. Peki, İnşaatlarda iş...