26 / 04 / 2024

Işıklar Enerji genel kurul toplantı tutanağı

Işıklar Enerji genel kurul toplantı tutanağı

Işıklar Enerji ve Yapı Holding Anonim Şirketi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı18 Nisan 2014 tarihinde yapıldı. Toplantı tutanağı tam metni, hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosu ekte sunuluyor...

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Zorunlu enerji verimliliği etüt raporunda son 2 ay!

Endüstriyel işletmeler, okul, hastane, alışveriş merkezleri ve otel gibi ticari hizmet binaları ve kamu binaları için enerji verimliliği etüt raporlarının tamamlanarak teslim edilmesi için 2 aylık bir süre kaldı.

Kanal İstanbul için enerji çalışmaları başladı!

BEDAŞ, Kanal İstanbul'un güzergahının belli olmasıyla birlikte proje için kurulacak şantiye ve kanal hattında enerji çalışmalarına başladı..

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Enerji kimlik belgesi çıkartmak için ne gerekir?

Eski binalar için enerji kimlik belgesi zorunluluğu Mayıs'ta başlıyor. Peki, enerji kimlik belgesi çıkartmak için ne gerekir? Enerji kimlik belgesi nereden çıkartılır?

Eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

Enerji kimlik belgesi ile enerji israfının önlenmesi amaçlanıyor. Belgenin 2 Mayıs 2017 tarihine kadar alınması gerekiyor. Peki, eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

3. havalimanı için Enerji Merkezi kuruluyor!

İstanbul Yeni Havalimanı için, 154KV iletim hatlarından enerjisini karşılayacak Türkiye’nin ilk ve tek ‘Enerji Merkezi’ kuruluyor.

İşte Enerji Kimlik Belgesi ile ilgili tüm detaylar!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meclis Üyesi Deniz Karataş, binalarda zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi'ni anlattı. İşte o haber...

Binalar için enerji kimlik belgesi uyarısı!

"Binalarda Enerji Performans Yönetmeliği" kapsamında yeni binalar için enerji kimlik belgesi alınması zorunlu hale gelirken mevcut binaların ise 2017'ye kadar bu belgeyi alması gerekiyor.

Akiş GYO, enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM için enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alması hakkında hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Akiş GYO, Beşgen İnşaat Elektrik Klima Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak.

Işıklar Enerji genel kurul toplantı tutanağı Haberi

Işıklar Enerji genel kurul toplantı tutanağı


Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


Işıklar Enerji ve Yapı Holding Anonim Şirketi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2014 tarihinde saat 14:00'da Şirket merkez adresi olan Çubuklu Mah .Orhan Veli Kanık Cad. Yakut Sok. Eryılmaz Plaza No:3 K:2 Kavacık- Beykoz İSTANBUL adresinde T.C. İstanbul Valiliği İl Müdürlüğü'nün 17 Nisan 2014 tarih ve 10824 sayılı yazılarıyla görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Sayın Ceyda Çalık' ın katılımı ile yapılmıştır. Toplantı tutanağı tam metni, Hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosu ekte sunulmaktadır.

Saygılarımızla



Kar dağıtım tablosu için tıklayın

Tutanak için tıklayın

Hazır bulunanlar listesi için