29 / 03 / 2024

Işıklar Enerji genel kurul toplantısı sonucu

Işıklar Enerji genel kurul toplantısı sonucu

Işıklar Enerji ve Yapı Holding Anonim Şirketi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı18 Nisan 2014 tarihinde yapıldı. Toplantı tutanağı tam metni, hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosu ekte sunuluyor...

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı için düğmeye bastı! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne 48 personel alımı yapılacak. İşte detaylar...

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne personel alacak! İşe ihtiyacınız varsa hemen buna bakın!

Emniyet Genel Müdürlüğü, personel alımı yapacağını duyurarak güncel ilanlar arasında dikkat çekiyor. Başvuru detaylarına ilişkin merak edilen konular arasında son başvuru tarihi de yer alıyor. Başvuru yapmak isteyen adaylar için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde ilan detaylarına ulaşab

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Sinemalar için uyarı: Kira uyuşmazlıkları yaşanabilir!

Kovid-19 pandemisinden en fazla etkilenen alanlarda biri de sinemalar oldu. Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) Genel Sekreteri Fevzi Genç, erken açılma gibi bir süreçte kiralık salonlarda kira uyuşmazlıklarının yaşanabileceğine dikkat çekti.

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Zorunlu enerji verimliliği etüt raporunda son 2 ay!

Endüstriyel işletmeler, okul, hastane, alışveriş merkezleri ve otel gibi ticari hizmet binaları ve kamu binaları için enerji verimliliği etüt raporlarının tamamlanarak teslim edilmesi için 2 aylık bir süre kaldı.

Faizsiz sistemde otomobil alımı konut için basamak oldu!

Finansevim ve Yapı Tasarruf Sandıkları Derneği'nin Kurucu Genel Başkanı Serdar Kolo, otomobile olan ilginin artmasının en büyük sebeplerinden birinin otomobili konut almak için bir basamak olarak kullanmasından kaynaklandığını belirtti.

Atatürk Orman Çiftliği ve Orman Genel Müdürlüğü'nde düzenleme!

Atatürk Orman Çiftliği ile Orman Genel Müdürlüklerinin yapısında düzenlemeye gidildi. Düzenlemeye göre, satılacak gayrimenkullerin arazinin bilanço kıymetleriyle satış bedelleri arasındaki fark doğrudan doğruya yedek sermayeye eklenecek. 

Kanal İstanbul için enerji çalışmaları başladı!

BEDAŞ, Kanal İstanbul'un güzergahının belli olmasıyla birlikte proje için kurulacak şantiye ve kanal hattında enerji çalışmalarına başladı..

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Işıklar Enerji genel kurul toplantısı sonucu Haberi

Işıklar Enerji genel kurul toplantısı sonucu


Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


Işıklar Enerji ve Yapı Holding Anonim Şirketi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2014 tarihinde saat 14:00'da Şirket merkez adresi olan Çubuklu Mah .Orhan Veli Kanık Cad. Yakut Sok. Eryılmaz Plaza No:3 K:2 Kavacık- Beykoz İSTANBUL adresinde T.C. İstanbul Valiliği İl Müdürlüğü'nün 17 Nisan 2014 tarih ve 10824 sayılı yazılarıyla görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Sayın Ceyda Çalık' ın katılımı ile yapılmıştır. Toplantı tutanağı tam metni, Hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosu ekte sunulmaktadır.

Saygılarımızla



Kar dağıtım tablosu için tıklayın

Tutanak için tıklayın

Hazır bulunanlar listesi için