25 / 04 / 2024

İSKİ karaman maden ocağında ne yapıyor

İSKİ karaman maden ocağında ne yapıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaman'ın Ermenek İlçesi'ndeki maden ocağında meydana gelen kazayla ilgili olarak, İBB ve İSKİ'nin çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. Peki Topbaş, Karaman maden kazasıyla ilgili neler dedi?

Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Nesa Girişimcilik Emlak İnşaat Maden Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesa Girişimcilik Emlak İnşaat Maden Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Satılmış Özmay tarafından kuruldu. 

Karaman Madenşehri'nde arsa ihtiyacı çözülecek!

Karaman Madenşehri köyünün arsa ihtiyacının çözüme kavuşturulduğu müjdesini veren AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Madenşehri arsa kuralarının çekileceğini söyledi.

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Akgür Grup İnşaat Maden Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akgür Grup İnşaat Maden Turizm Sanayi Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Demirtaş, Mehmet Gür ve Ercan Güler ortaklığında kuruldu. 

Tamyol Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamyol Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sabit İnce ve Yusuf Karaman ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karaman Elit İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Elit İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Karaman ve Tahir Alkan ortaklığında kuruldu.

Aybek Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybek Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Emre Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Yanyol Sokak'ta kuruldu.

Reform Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Zeki Ertaş ve Yusuf Karaman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Karaman Madenşehri Köyü'nde Sit alanı nedeniyle köylüler, taşınıyor!

KARAMAN merkeze bağlı Madenşehri Köyü, volkanik bir dağ kütlesi olan Karadağ üzerinde Bizanslılar döneminde yapılmış kilise, manastır, kale ve mezarlar bulunduğu için 1976 yılında SİT alanı ilan edildi.

Üsküdar'da inşaat kazası: 1 ölü!

Türkiye'de ölümlü iş kazaları en çok maden ve inşaat sektörlerinde oluyor. Son acı olay Üsküdar Küplüce'de bir villa inşaatında yaşandı. 2 metre yüksekten düşen kayanın altında kalan Başar Mustafa Keleş öldü.

Madenşehri Köyü yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Madenşehri Köyü yeni yerleşim alanına kavuşuyor. Karaman'da Madenşehri Köyü'nün sit alanı olması ve yapılaşmaya müsaade edilmemesi sebebiyle köy halkı mevcut evlerinde zor şartlarda yaşamlarını sürdürüyor.

Karaman'a 2 yeni güneş santrali kurulacak!

Ermenek'te yaşanan maden kazasıyla gündeme gelen Karaman'da 12 megavat kurulu güce sahip 2 ayrı güneş santrali kurmak için yatırım süreci başladı. Santrali, Faruk Yıldızbaş Enerji İnşaat Tarım Hayvancılık Ticaret AŞ kuracak...

İSKİ karaman maden ocağında ne yapıyor Haberi

İSKİ karaman maden ocağında ne yapıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Saraçhane Başkanlık Sarayı’nda yapılan basın toplantısına İBB Genel Sekteri Hayri Baraçlı ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile birlikte katıldı. 


Topbaş basın toplantısına Karaman’da yaşanan maden faciasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı. Üç günden beri Karaman’daki maden faciasının sıkıntılarını yakinen takip ettiğini ifade eden Başkan Topbaş, “Umutlarımız kesilmedi. Aileleri, sevenleri, yavruları başta olmak üzere bekliyorlar. Çalışmalar 24 saat esaslı devam ediyor. İnşallah sevindirici haber gelir” diye konuştu.


Kadir Topbaş'ın Validebağ Korusu açıklamaları için tıklayın!


“Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’a gönderilen ekiplerin çalışmaları ne düzeyde” sorusuna da Başkan Topbaş şu cevabı verdi: “Türkiye  her tarafından gücünü oraya götürmeye çalışıyor. İBB’de en iyi şekilde orada çalışıyor. Türkiye’de olmayan sadece ABD ordusunda bulunan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne tedarik ettiğimiz...