29 / 03 / 2024

İsmail Hakkı Matiloğlu

İsmail Hakkı Matiloğlu

Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Matiloğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Özcan, Tuna Hüseyin Özgelen, Ali Murat Apaydın, Mıchaıl Pediaditakis, G.L.Augus T Büning ve Bernd Maser ortaklığında kuruldu.

İsmail Tatlıoğlu: Kanal İstanbul'un kamu kaynakları ile finansa edilmesi doğru değil!

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

İsmail Tatlıoğlu: Kanal İstanbul Projesi'ne itirazımız var!

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu düzenlediği basın toplantısında gündemden düşmeyen Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

İsmail Hacıoğlu da köyden ev aldı!

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu bu yıl yer aldığı projelerden kazandığı kazancı gayrimenkule yatırdı. Oyuncu, Marmaris’te bir köyden 180 bin TL’ye ev satın aldı.

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

İsmail Hakkı Edebali: Dönüşümde önceli güvenlik ve rıza!

Yavuzselim Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirket

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Polat ve Mehmet Serdaroğlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İsmail Hakkı Edebali: Afetlere karşı dirençli şehir inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, afetlere karşı direr bir şehir inşa ettiklerini söyleyerek, "Her türlü olaya hazırlıklıyız" dedi.

Karamanoğlu Yapı Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanoğlu Yapı Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hacer Ünal, Murat Çelikman, S. Oğuzhan Doğan ve İsmail Hakka İçoğlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İsmail Hakkı Matiloğlu Haberi

İsmail Hakkı Matiloğlu
Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Matiloğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a ) Yurtiçinde ve yurtdışında otel, motel, tatil köyü, marina ve sair her türlü turistik tesisler ile eğlence ve sportif dinlenme merkezleri, büyük mağaza (süpermarket), akaryakıt istasyonları, açık ve kapalı otoparklar ve sair konaklama tesisleri kurmak, işletmek yasal gerekleri yerine getirilmek şartı ile turistik amaçlı hazine ve orman arazileri tahsis ettirmek, kiralamak, her türlü gayrimenkul satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, kara, deniz ve hava nakil vasıtaları satın almak, işletmek, kiralamak ve satmak. b ) Yurtiçi ve yurtdışı turistik turlar ve geziler düzenlemek, yine yurtiçi ve yurtdışı...